Peg Parneviks svar efter Edvin Törnbloms hårda uttalande

Peg Parnevik och Edvin Törnblom

Edvin Törnblom anser att Peg Parnevik är elak och styr över sin pojkvän.
Nu väljer Peg att svara på det håra uttalandet från podd-profilen.
– Du känner inte ens mig, säger Peg i Pillowtalk.
Slå på ljud

Peg Parnevik, 25, har länge varit ett känt ansikte för svenska folket. År 2015 sändes det första avsnittet av reality-serien Parneviks där tittarna fick hänga med i Peg och hennes familjs liv. Sedan serien slutade gå på tv-rutan har Peg lagt sitt stora fokus på musiken och sociala medier. Idag är hon en framgångsrik artist och driver dessutom den populära podcasten Pillowtalk med Peg och Penny tillsammans med sin syster Penny Parnevik.

Edvin Törnbloms hårda uttalande om Peg Parnevik

En annan podd som snabbt blivit populär är Johanna Nordström, 24, och Edvin Törnbloms, 24, Ursäkta. Podd-duon är inte rädda för att säga vad de tycker och tänker. Det visade de bland annat på när de gästade podcasten Nu börjar livet med Rebecca Stella och Vanessa Lindblad, tidigare i veckan. I avsnittet fick Johanna och Edvin frågan gällande vilka influencers de inte gillar.

– Jag har alltid sagt, usch vad hemskt men jag tycker att Peg Parnevik är lite jobbig. Hon känns så elak tycker jag. Det känns som att hon styr sin kille med järnhand och det känns som att hon är elak, säger Edvin i podcasten.

Rebecca Stella visar sig snabbt chockad över svaret och påpekade att hon anser Peg som trevlig.

– Hon kanske är det, men jag irriterar mig på henne, säger då Edvin.

Peg Parnevik ryter ifrån efter hårda orden

LÄS MER: Peg Parneviks dolda kamp bakom succén

Uttalandet har nu nått Peg efter att hon fått en hel del meddelanden från sina följare. I det nya avsnittet av Pillowtalk med Peg och Penny väljer Peg att berätta om sina tankar kring Edvins ord.

– Jag var chockad och kände vad i helvete?, säger Peg och fortsätter:

– Jag bara alltså dude, du känner inte ens mig? Min första reaktion var bara ”va, av alla personer? Va fan har jag gjort?”. Två, det här är typ en sån kommentar jag fick förut från gamla gubbar på flashback.

Vidare förklarar Peg att hon tidigare fått liknande kommentarer av äldre personer men att hon nu blev extra chockad att en branschkollega uttalande sig på det sättet.

– När det ändå är andra människor som rör sig i samma cirklar och jobbar med samma sak, som då säger att jag har hjärntvättat Filip, säger Peg.

Peg om förändrade relationen med pojkvännen Filip

Hon förstår inte var Edvins uppfattning kommer ifrån då hon själv anser sig utstråla annat än vad han påstår.

– Jag tycker att jag försöker visa alla att jag försöker vara väldigt sårbar och transparent. Sen absolut att jag är väldigt bestämd och driven.

Något som visar sig tagit extra hård på Peg är just Edvins ord om henne och pojkvännen Filip Lamprecht. I sin podd berättar nu Peg att det kan vara lätt att få en viss uppfattning om man tidigare bara sett deras relation i Parneviks.

– Jag fattar när man kollar på programmet att man kanske tycker att vi har en stökig relation för vi hade det. Vi var unga, dumma och jobbiga och bråkade med varandra hela tiden. Alla har en sån period. Det är många som fortfarande säger det att de tycker att jag är elak mot Filip men jag tänker att vi båda är vuxna människor så om någon vill lämna kommer den att lämna.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Orden visar sig dock ha satt sig och till slut erkänner Peg att det faktiskt gjorde lite ont.

– Jag blev såhär usch, tror folk verkligen så. Vad tänker folk om mig? Tror ni att jag är något jävla monster? Jag blev faktiskt ledsen på riktigt och att Johanna inte hoppade in för vi känner varandra och hon känner Filip. Jag blev sådär vet ni något som jag inte vet?, säger Peg.

LÄS OCKSÅ: Sara Bolays utseendeförvandling – oigenkännlig på nya bilden

LÄS OCKSÅ: Emilia Wahlunds namnförslag till ofödda dottern efter gravidlyckan

SENASTE NYTT!