Nicole Falcianis nya bild med pojkvännen Adem Berisha

02 nov, 2020 
Nicole Falciani och Adem
Foto: TT/Instagram
Nicole Falciani befinner sig i Mexiko där hon spelar in den kommande säsongen av Paradise hotel.
Nu avslöjar hon pojkvännen Adem Berishas oväntade drag.
Annons
Allt om Nicole Falciani
Allt om Nicole Falciani

Nicole Falciani, 23, har haft ett turbulent år med både upp- och nedgångar. I våras bröt dåvarande fästmannen Eric Saade, 30, parets förlovning – bara veckor innan det planerade bröllopet.

Nicole Falcianis kärlekslycka efter brutna förlovningen

Dumpningen kom som en chock för Nicole, som var i full gång med förberedelserna inför den stora dagen. Men även om Nicole och Erics relation inte slutade så som Nicole hade önskat så har detta inte satt stopp i hennes kärleksliv.

I somras fann influencern nämligen kärleken på nytt. Det var Adem Berisha, 29, som hade tagit influencern med storm.

Nicole Falciani och Adem Berisha
Nicole Falciani och Adem Berisha fann varandra i somras.

Sedan Nicole offentliggjorde relationen har hon öppet berättat om den kamp som paret genomgår. På grund av exet Eric Saades svek har Nicole nämligen haft svårt att känna tillit till nya pojkvännen.

Annons

– Jag blev ju oerhört sårad och har haft väldigt svårt att lita på den killen jag är med idag för att jag tänker att okej om mitt ex som jag skulle gifta mig med kunde såra mig och dumpa mig, så varför skulle inte du göra det?, har Nicole tidigare sagt på Youtube.

I samband med detta förklarade Nicole att hon börjat gå till en psykolog för att jobba på detta. Men annars är kärlekslivet frid och fröjd och paret ser ut att vara lyckliga ihop.

Pojkvännen Adems kärleksfulla drag

Det är inte bara kärlekslivet som nu går strålande i Nicoles liv, även karriären visar sig gå toppen. Häromveckan blev det nämligen klart att Nicole är den nya programledaren för reality-serien Paradise hotel. Detta efter att Rebecca Stella beslutat sig för att hoppa av.

Sedan Nicoles nya uppdrag avslöjades har hon själv uttryckt sin stora lycka över programledarjobbet.

Annons

”Nämen alltså nyp mig. Jag har i otroligt många år drömt om att jag en dag ska få möjligheten att programleda något, och nu är jag i Mexiko och får göra prick det. Känns fortfarande så overkligt”.

Just nu befinner sig Nicole i Mexiko och på hennes sociala medier dyker det upp både bilder ifrån inspelningarna och den lediga tiden i paradiset. Pojkvännen Adem visar sig nu ha gjort ett drag och följt med Nicole på hennes resa. På en ny bild på Instagram visar Nicole att kärleken finns med henne och paret njuter ihop av solen.

”Lyckliiiig med dig”, skriver Nicole till bilden.

Visa det här inlägget på Instagram

Happiiiiii with you

Ett inlägg delat av NICOLE FALCIANI (@nicolefalciani)

Annons