LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Nicole Falcianis relationskamp med Adem efter sveket

22 sep, 2020 
Nicole Falciani, Adem och Eric Saade
Eric Saade bröt förlovningen och sårade Nicole Falciani rejält.
Nu öppnar influencern upp om kampen i nya relationen med pojkvännen Adem Berisha – efter följderna av exets hårda svek.
– Jag började prata med psykolog för typ en månad sedan om det här, säger Nicole i en video på Youtube.
Annons
Eric Saades låt ”Nån som du” – om uppbrottet från Nicole FalcianiBrand logo
Eric Saades låt ”Nån som du” – om uppbrottet från Nicole Falciani

Nicole Falciani, 23, och Eric Saade, 29, skulle ha blivit man och hustru i maj. Men plötsligt kom chockbeskedet – paret hade brutit upp och avslutat relationen. Det var bara veckor innan det planerade bröllopet skulle gå av stapeln som Nicole bekräftade att relationen hade fått sig ett slut.

Till slut kom det fram att det var Eric som tagit beslutet att bryta förlovningen, något som tog hårt på Nicole. Under den första tiden efter uppbrottet delade Nicole flitigt med sig av uppdateringar gällande sitt mående. Vissa dagar visade sig vara tyngre än andra och Nicole stack inte under stolen med att hon var sårad.

Har funnit kärleken i Adem Berisha

Efter att ha gråtit ut var Nicole Falciani redo att ge sig ut och dejta igen. Hon skaffade en dejtingapp och plötsligt fanns det en ny person som hade tagit henne med storm. Adem Berisha, 29, visade sig vara Nicoles nya kärlek och paret har tidigare bland annat rest iväg på semester ihop.

Annons

De har dessutom syns tillsammans under en offentlig tillställning – Coupleness Padel Challenge på Ellery Beach House på Lidingö.

Erkännandet om relationskampen

Men även om den nya relationen innebär mycket kärlek och glädje så öppnar nu Nicole upp om att det även funnits en viss kamp. Sedan sveket från ex-fästmannen har hon haft svårt med tilliten. Det är under en frågestund på Youtube som Nicole har fått en fråga gällande hur hon vågar lita på kärleken igen och hur hon vågar ta risken.

– Det är fett svårt. Jag kom in lite på det här i ett tidigare svar men jag blev ju oerhört sårad och har haft väldigt svårt att lita på den killen jag är med idag för att jag tänker att okej om mitt ex som jag skulle gifta mig med kunde såra mig och dumpa mig, så varför skulle inte du göra det?, säger Nicole i videon och fortsätter:

– Jag började prata med psykolog för typ en månad sedan om det här. Vi håller på att köra lite KBT, för att det är ju ändå ett stort trauma att gå igenom ett stort uppbrott så mitt första tips är att gå och prata med någon för det hjälper. Sen är mitt andra tips att bara kasta sig ut som jag sa i ett tidigare svar, man kan aldrig vara säker med kärleken. Men åt andra sidan är också kärleken typ det finaste som finns.

FOTO: Hans Shimoda/TT/ Oscar Kullander/TT/Karin Törnblom/TT

Annons