Nicole Falcianis relationskamp med Adem efter sveket

Nicole Falciani, Adem och Eric Saade

Eric Saade bröt förlovningen och sårade Nicole Falciani rejält.
Nu öppnar influencern upp om kampen i nya relationen med pojkvännen Adem Berisha – efter följderna av exets hårda svek.
– Jag började prata med psykolog för typ en månad sedan om det här, säger Nicole i en video på Youtube.
Eric Saades låt ”Nån som du” – om uppbrottet från Nicole Falciani
Slå på ljud

Nicole Falciani, 23, och Eric Saade, 29, skulle ha blivit man och hustru i maj. Men plötsligt kom chockbeskedet – paret hade brutit upp och avslutat relationen. Det var bara veckor innan det planerade bröllopet skulle gå av stapeln som Nicole bekräftade att relationen hade fått sig ett slut.

Till slut kom det fram att det var Eric som tagit beslutet att bryta förlovningen, något som tog hårt på Nicole. Under den första tiden efter uppbrottet delade Nicole flitigt med sig av uppdateringar gällande sitt mående. Vissa dagar visade sig vara tyngre än andra och Nicole stack inte under stolen med att hon var sårad.

Har funnit kärleken i Adem Berisha

Efter att ha gråtit ut var Nicole Falciani redo att ge sig ut och dejta igen. Hon skaffade en dejtingapp och plötsligt fanns det en ny person som hade tagit henne med storm. Adem Berisha, 29, visade sig vara Nicoles nya kärlek och paret har tidigare bland annat rest iväg på semester ihop.

De har dessutom syns tillsammans under en offentlig tillställning – Coupleness Padel Challenge på Ellery Beach House på Lidingö.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Erkännandet om relationskampen

Men även om den nya relationen innebär mycket kärlek och glädje så öppnar nu Nicole upp om att det även funnits en viss kamp. Sedan sveket från ex-fästmannen har hon haft svårt med tilliten. Det är under en frågestund på Youtube som Nicole har fått en fråga gällande hur hon vågar lita på kärleken igen och hur hon vågar ta risken.

– Det är fett svårt. Jag kom in lite på det här i ett tidigare svar men jag blev ju oerhört sårad och har haft väldigt svårt att lita på den killen jag är med idag för att jag tänker att okej om mitt ex som jag skulle gifta mig med kunde såra mig och dumpa mig, så varför skulle inte du göra det?, säger Nicole i videon och fortsätter:

– Jag började prata med psykolog för typ en månad sedan om det här. Vi håller på att köra lite KBT, för att det är ju ändå ett stort trauma att gå igenom ett stort uppbrott så mitt första tips är att gå och prata med någon för det hjälper. Sen är mitt andra tips att bara kasta sig ut som jag sa i ett tidigare svar, man kan aldrig vara säker med kärleken. Men åt andra sidan är också kärleken typ det finaste som finns.

LÄS OCKSÅ: Nicole Falciani och pojkvännen Adem Berisha fångade på bild

LÄS OCKSÅ: Eric Saades nya bild bekräftar relationen med Hanna Schönberg

FOTO: Hans Shimoda/TT/ Oscar Kullander/TT/Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN