Nicole Falciani och pojkvännen Adem Berisha fångade på bild

Nicole Falciani
Nicole Falciani har funnit kärleken på nytt.
Nu visar hon och Adem Berisha för första gången upp sig tillsammans i offentligheten. Se bilden här!
Annons

Nicole Falciani, 23, genomgick i maj ett uppbrott från artisten Eric Saade, 29,– detta bara veckor innan ex-paret hade planerat att gifta sig. Det visade sig vara Eric som beslutat att avsluta relationen, något som kom som en chock för Nicole.

Annons

Den brutna förlovningen ledde dock inte till att Nicole gav upp chansen att finna sin stora kärlek i livet. Efter att ha gråtit ut och öppet pratat om sina tankar kring uppbrottet gav hon sig ut i dejting-livet igen. Hon skaffade bland annat dejtingappar, vilket var något som visade sig vara en succé. Nicole träffade nämligen sin nya kille på dejtingappen Raya.

Visade upp nya kärleken

Under sommaren hintade hon länge om att det fanns en ny person som stulit hennes hjärta men till en början hölls han helt hemlig. Tillslut började Adem Berisha, 29, som han heter, synas i Nicoles videos på Youtube och i allt fler uppdateringar berättade hon om honom och deras vardag ihop.

Annons

I en vlogg på Youtube-kanalen reste Nicole och Adem till Albanien för att träffa Adems släkt. I samma video benämnde Nicole honom som “sin kille”.

Efter detta har Nicole och Adem visat upp sin kärlek i offentligheten. Härom veckan deltog de nämligen i en parpadeltävling med namnet Coupleness Padel Challenge på Ellery Beach House på Lidingö. Enligt Aftonbladet stod då paret och kysstes i offentligheten mellan matcherna.

Adem delade även med sig av sina första ord om relationen med Nicole.

– Vi tycker om att umgås, sa Adem Berisha då till tidningen.

I samma veva fångades Nicole och Adem på den första offentliga bilden ihop.

Annons
Nicole Falciani och Adem
Foto: Hans Shimoda/TT

Besvikelsen över resultatet

Nu har Nicole dessutom bloggat om padelturneringen som hon tävlade i med Adem. I inlägget förklarar hon att tävligen dock inte gick så bra som hon hade hoppats. Det visar sig nämligen att Nicole är en riktig vinnarskalle.

”Lördagen började med att larmet ringde redan vid 08:00. Med andra ord, oerhört tidigt för att vara jag. Men det var nämligen dags för par-padelturnering ute på Ellery Beach House på Lidingö”, skriver Nicole och fortsätter:

”Jag är ju dock världens sämsta förlorare och vi lämnar nog det där. Jag kanske råkade slänga mitt racket i marken. Men utöver det, så var det superkul!!”.

Annons

FOTO: Eero Hannukainen/TT/Hans Shimoda/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…