Elin Skogs egna ord om händelsen mellan Josephine Qvist och Adam Linard

Elin Skogs egna ord om händelsen mellan Josephine Qvist och Adam Linard

I årets säsong av Celebrity Ex on the beach är det tydligt att Adam Linard fortfarande är känslig för Elin Skog.
Men när hon packat sina väskor och åkt hem är det många som reagerar på att hennes bästa vän Josephine Qvist sover med Adam.
Nu berättar Elin om hur hon känner kring situationen.
Därför medverkar Josephine Qvist i Ex on the beach en tredje gång
Slå på ljud

Årets säsong av Celebrity Ex on the beach är i full gång och hittills har tittarna fått beskåda både ett och annat drama. Medan vissa ex i årets säsong kommer rätt så bra överens är det andra som inte alls har en lika okomplicerad relation, och några som det uppstår en hel drama kring är bland annat realitystjärnorna Adam Linard och Elin Skog.

När Adam kommer in i huset är det uppenbart att Elin tycker det känns jobbigt, och snabbt ingår tjejerna i en pakt där de bestämmer att ingen kommer försöka få till det med Adam för sin väns skull. Men plötsligt får Elins tid inne i huset ett abrupt slut, och bara någon kväll efter att hon lämnat lyxvillan sover hennes bästa vän och poddkollega Josephine Qvist med exet. I podcasten Sweet but psycho berättar Josephine om varför det blev som det blev.

– Det blev ju verkligen kaos den kvällen och de fick ju klippa bort allt liksom. Jag kan inte säga varför, men det var kaos mellan två personer varav Adam var en av de, säger hon innan hon fortsätter:

– Och det är också därför jag går och lägger mig med Adam i programmet. Det är ju verkligen för att han mår jättedåligt den kvällen och jag fanns där för honom.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Elin Skogs egna ord om händelsen mellan Adam och Josephine

Under en kväll blev det även lite pussar mellan Adam och Josephine, men då det var under "snurra flaskan" var det något som ingen av de tog särskilt allvarligt på. I podden berättar Josephine om hur hon berättade om allt som hade hänt mellan henne och Adam för Elin så fort hon kom ut från huset, och Elin säger att allt i dagsläget känns lugnt.

– Den grejen bryr jag mig inte om för jag har ju faktiskt vetat sen du kom hem att det skulle hända. Och man ser ju att ni inte ligger och gosar och hånglar och jag vet att du tröstar honom såklart. Och jag förväntar mig inte att du ska vända honom ryggen när han är ledsen heller, det gör jag inte, så jag tycker bara det är bra att du tröstar honom såklart. Det hade varit skillnad om du var sugen och gick och la dig med honom för att du var sugen. Men det gjorde du inte. Så det skiter jag i, säger hon innan hon fortsätter:

– Sen så kommer det hända mer saker i nästa avsnitt och det reagerade jag faktiskt på. Jag ska inte säga att jag blev arg men jag tog typ illa upp. Det var inte kul att se. Jag trodde inte jag skulle reagera men det var inte kul att se.

LÄS OCKSÅ: Adam Linard om exet Elin ”Woodie” Skogs romans med vännen Sebastian

LÄS OCKSÅ: Josephine Qvist om sprickan i relationen med Elin ”Woodie” Skog

FRÅN FÖRSTASIDAN