LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Adam Linard om exet Elin ”Woodie” Skogs romans med vännen Sebastian

03 nov, 2020 
Adam Linard, Elin Woodie och Sebastian Månsson
I våras inledde Elin “Woodie” Skog och Adam Linard en romans som fick ett avslut endast ett par veckor senare.
Nu har Elin gått vidare – med Adams kompis Sebastian Månsson.
I podcasten Sweet but Psycho berättar Sebastian vad Adam tycker om detta.
Annons
Så ser Adam Linard och Elin ”Woodie” Skogs relation ut idag: ”Jag tog avstånd”Brand logo
Så ser Adam Linard och Elin ”Woodie” Skogs relation ut idag: ”Jag tog avstånd”

I flera säsonger av Ex on the beach har tittarna fått lära känna Elin “Woodie” Skog, 23. Att Elin tycker om att gå på dejter och lära känna nya människor råder det ingen tvekan om, men trots att hon har fått upp ögonen för flera killar under inspelningarna är det ingen romans som har övergått till ett seriöst förhållande.

När Elin började dejta Paradise hotel-profilen Adam Linard, 24, trodde hennes följare till en början att hon äntligen hittat rätt. Adam och Elin delade flitigt med sig av bilder när de umgicks med varandra och kärleken såg ut att blomstra. Men plötsligt fick kärlekshistorien ett abrupt slut.

Elin Skog om Adam Linards svek

I podcasten Sweet but Psycho, som Elin “Woodie” Skog gör tillsammans med vännen Josephine Qvist, 28, har hon berättat att hon föll väldigt hårt för Adam Linard.

Adam och Elin träffades under ett par veckor innan Adam drog sig ur med förklaringen att han “inte ville ha någonting seriöst”. Efter en paus bestämde de sig för att återuppta romansen, men även den gången slutade det med hjärtekross för Elins del.

Annons

– Då brast det. Jag kände bara varför kom han hit, gav mig förhoppningar och fick mig att känna för honom igen. Så gör man inte, har Elin sagt i podcasten.

Nya relationen med Sebastian Månsson

Efter två vändor gick Elin och Adam skilda vägar för gott, i alla fall tills det blev dags för dem att återförenas under inspelningen av Celebrity Ex on the beach i somras.

I programmet får tittarna se en väldigt sårad Elin “Woodie” Skog som försöker komma över ex-pojkvännen, vilket såklart visar sig vara problematiskt när de bor under samma tak.

Men nu verkar Elin ha kommit över Adam Linard en gång för alla. Tidigare i höst började hon nämligen dejta Sebastian ”Bassen” Månsson, 24, som är aktuell i Paradise hotel 2020.

Adam Linard om Elins romans med vännen

På Instagram har följarna kunnat se Sebastian och Elin umgås en hel del den senaste tiden. En annan person som syns till på Sebastian Månssons konto är just Adam Linard, de är nämligen nära vänner.

Så vad tycker egentligen Adam om att hans kompis dejtar hans ex? I ett nytt avsnitt av Sweet but Psycho berättar Sebastian Månsson om situationen.

– Jag skrev till Adam och frågade, kollade läget, han sa att ”det är ingen fara, det är avslutat, det är lugnt”. Det var dock efter att vi hade träffats, säger Sebastian och fortsätter sedan:

– Jag känner ju Adam sen innan så jag vet om att de inte var tillsammans.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Instagram

Annons