LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Adam Linard avslöjar sanningen om brutala sveket mot Elin Skog

10 jun, 2020 
Adam Linard och Elin Skog
Adam Linard och Elin "Woodie" Skog har dejtat.
Men kärlekshistorien har inte fått ett lyckligt slut då Elin istället blivit sårad av Adam mer än bara en gång.
Nu förklarar Adam anledningen till varför han inte valt att satsa på Ex on the beach-profilen.
Annons
Intervju med Elin ”Woodie” SkogBrand logo
Intervju med Elin ”Woodie” Skog

Elin “Woodie” Skog, 23, har under flera säsongers gång medverkat i Ex on the Beach. Nu är hon återigen aktuell i kändisupplagan av programmet, Celebrity Ex on the Beach. Vi ha fått se Elin dejta på tv-rutan men även när kamerorna slocknat kan vi fortsatt få höra om hur hennes kärleksliv går idag. Detta genom podcasten Sweet but psycho som hon har startat tillsammans med Josephine Qvist, 27.

Ett hett ämne gällande Elins kärleksliv har varit hennes relation med Paradise hotel-profilen Adam Linard, 24. Det började med att Adam plötsligt la ut en bild på sig själv tillsammans med Elin. Bilden väcktes snabbt många frågetecken kring ifall dokusåpa-profilerna inlett ett förhållande. Så var inte fallet, men Elin har tidigare berättat om sitt förflutna med Adam.

– Vi hade sovit över efter några utgångar och i januari åkte jag och hälsade på hos honom i Helsingborg. Sen bodde jag hos honom i typ tre dagar och jag föll verkligen hårt för honom, säger Elin i podden.

Annons

Brutala sveket efter dejtandet

Men Adam valde att avsluta kontakten med ursäkten att han “inte ville ha något seriöst då han har mycket annat just nu”. Duon gav dock det hela ett nytt försök i maj. De begav sig då ut på en dejt igen som såg ut att gå kanon.

– Han sov hos mig och vi höll varandra i handen på väg hem. Det kändes verkligen skitbra.

I podden avslöjade Elin dock att kärlekssagan inte slutade gott denna gång heller. Adam hade nämligen samma tankesätt som tidigare.

– Jag märkte rätt fort efter att det blev samma mönster som tidigare. Att han kunde öppna mina meddelanden utan att svara och började försvinna bort. Jag tänkte bara “fan han gör såhär mot mig igen”, förklarade Elin i podden.

– Alltså, då brast det. Jag kände bara varför kom han hit, gav mig förhoppningar och fick mig att känna för honom igen. Så gör man inte.

Adam Linards plötsliga ord

Sedan dess har både Elins och Adams följare fortsatt varit intresserade av relationen. När Adam nyligen hade en frågestund på sin Instagram story dök en nyfliken följares fråga upp.

”Elin är ju årets kap, vad hände?”, skriver följaren.

Adam visar sig hålla med följaren om komplimangen gällande Elin men förklarar att det finns en viss anledning till varför han inte satsar på Ex on the Beach-profilen.

Elin är livets kap. Behöver fixa mig själv först”, svarar Adam

Adam Linards Instagram story
Foto: Instagram

FOTO: Eero Hannukainen/TT/Instagram

Annons