LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Josephine Qvist om sprickan i relationen med Elin ”Woodie” Skog

30 okt, 2020 
Elin Skog och Josephine Qvist
Celebrity Ex on the beach-aktuella Elin ”Woodie” Skog och Josephine Qvist är till synes nära vänner privat.
Men i podcasten Sweet but psycho avslöjar duon att de inte känner varandra så bra som följarna kanske tror.
– Inte tillräckligt, säger Josephine.
Annons
Intervju med Elin ”Woodie” SkogBrand logo
Intervju med Elin ”Woodie” Skog

En ny säsong av Celebrity Ex on the beach har äntligen dragit igång på Dplay. Under hösten kommer tittarna att få följa deltagarnas vistelse i ett gigantiskt lyxhus på Västkusten och som precis som tidigare år kommer det att bli en hel del dramatik och kärlek.

Eftersom det är en celebrity-säsong är det inte många främlingar som kommer dyka upp i rutan. Love island-profilen Agnes von Corswant, 25, influencern Jasmine Gustafsson, 26, och Paradise hotel-veteranen Adam Linard, 25, är några av de välkända dokusåpastjärnor vi kommer att få följa i Celebrity Ex on the beach 2020.

Elin och Josephines starka vänskap

Elin ”Woodie” Skog, 23, och Josephine Qvist, 28, är två andra personer som kommer att vara med under resans gång. De båda har varit med i Ex on the beach flera gånger tidigare och är därför rejält erfarna när det kommer till att spela in dokusåpor.

Josephine och Elin har med åren blivit väldigt nära vänner. De har även podcasten Sweet but psycho tillsammans, där lyssnarna varje vecka får en inblick i deras privat- och kärleksliv.

Annons

I podden stöttas väninnorna alltid varandra och det händer titt som tätt att den ena behöver råd när det kommer till dejtande och killar. Elin har funnits där för Josephine under det tuffa uppbrottet från sin tidigare fästman Stefan Warg och Josephine har kommit med goda råd när hennes kompis varit ledsen över situationen med exet Adam Linard.

”Vi har blivit som ett gift par”, skrev Josephine om relationen till Elin tidigare i år.

Sprickan i vänskapsrelationen

Trots att det kanske verkar som att Elin ”Woodie” Skog och Josephine Qvist är väldigt tighta finns det inte alltid så mycket tid för dem att umgås som vänner och inte bara kollegor.

I det senaste avsnittet av deras podcast testar vännerna hur väl de faktiskt känner varandra och resultatet visar att de inte riktigt har koll.

– Vi känner varandra bra men inte tillräckligt bra. Vi får kanske göra det här igen om ett halvår, föreslår Josephine.

Elin håller med om att resultatet inte är så positivt och inser att det kanske beror på att hon och Josephine oftast träffas i jobbsammanhang.

– Vi måste börja umgås mer utanför podden för det man frågar nu är saker man har nämnt när man varit ute på jobb eller i podden så vi måste börja umgås med utanför podden, säger Elin Skog.

FOTO: W. JÅMA NAINA HELEN/Aftonbladet/TT, Youtube

Annons