LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Elin ”Woodie” Skogs relation till Paradise hotel-Sebastian Månsson

28 okt, 2020 
Elin Skog och Sebastian Månsson
Elin ”Woodie” Skog och Sebastian ”Bassen” Månsson har funnit varandra.
För Hänt avslöjar Elin den verkliga relationen till Paradise hotel-deltagaren.
Annons
Intervju med Elin ”Woodie” SkogBrand logo
Intervju med Elin ”Woodie” Skog

Elin ”Woodie” Skog, 23, är återigen aktuell i en helt ny säsong av Celebrity Ex on the Beach. Det blir det fjärde gången som hon medverkar i programmet.

Under säsongernas gång har det dejtats en hel del och Elin har funnit flera romanser. I den senaste säsongen var det Pierre Louis, 26, som fick det att pirra i magen men relationen fortsatte inte likadant i det verkliga livet som den hade gjort på tv-rutan. Elin har tidigare berättat för Hänt om vad som egentligen skedde efter att kamerorna slocknat.

Elin Woodie och Adam Linards dejtande

Efter programmets slut dök dock en annan kille upp på Elins sociala medier – nämligen Paradise hotel-profilen Adam Linard. I sin podcast berättade hon att hon och Adam hade dejtat men att det flertal gånger inte hade slutat som hon ville.

Duon hade nämligen dejtat under en period men relationen avslutades då Adam kom med ursäkten att han inte var redo för ett förhållande. Detta sårade Elin rejält som under tiden hade hunnit få upp starka känslor för Adam.

Annons

Efter dejten syntes de ihop igen men historien fick samma slut som förra gången. Detta var dock inte sista gången som Elin och Adam har umgåtts, de verkar helt enkelt inte kunna hålla sig borta från varandra utan har synts ihop flertal gånger under sommaren. Men efter att följarna började spekulera kring relationen igen valde Elin till slut att förklara att de endast är vänskap mellan dem.

Romansen i Paradise hotel

Någon annan som nu gett sig in i reality-världen är Sebastian ”Bassen” Månsson, 24, som just nu är aktuell i den pågående säsongen av Paradise hotel. I programmet har tv-tittarna fått se honom fatta tycke för Hanna Bodelsson, 23, men relationen fick ett abrupt slut när Hanna frivilligt valde att lämna programmet.

Även om Sebastian inte själv har medverkat i någon dokusåpa tidigare så har han förmodligen en bra inblick i reality-världen då han är god vän till just Adam Linard, som visade sig vara en duktig spelare i Paradise hotel under våren.

Adam Linard
Adam Lindard känner både Elin och Sebastian. Foto: TT

Sebastian och Elin Woodies okända relation

Sebastian har nu även visat sig hittat en annan reality-profil att umgås med, nämligen Elin. På Instagram delade han plötsligt med sig av en video där han och Elin ligger i en säng ihop. Kan det vara någon romans på gång där? Nu berättat Elin.

”Vi hänger och har kul ihop men ingen romans”, skriver Elin i ett meddelande till Hänt.

Sebastian Månsson och Elin Woodie
Annons