LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Elin Skogs nya kärleksbesked med Adam Linard efter följarnas ilska

22 jun, 2020 
Elin Woodie Skog och Adam Linard
Elin "Woodie" Skogs och Adam Linards historia verkar ännu inte ha fått ett slut.
Nyligen tog reality-profilerna ett beslut som väckt staka känslor hos följarna.
Annons
Intervju med Elin ”Woodie” SkogBrand logo
Intervju med Elin ”Woodie” Skog

Elin “Woodie” Skog har medverkat av flera säsonger av reality-programmet Ex on the Beach. Nu senast har Dplay-tittarna kunnat se henne i kändisupplagan av programmet. Där fann hon stark vänskap i reality-profilen Josephine Qvist och duon har fortsatt att ses flitigt efter inspelningarna av programmet.

Elin och Josephine har dessutom startat en podcast tillsammans. I Sweet but psycho uppdaterar tjejerna om sina liv och det är speciellt ämnet kärlek som kommit att bli ett populärt ämne i podcasten. Elin bland annat berättat att hon och Paradise hotel-profilen Adam Linard har ett förflutet.

Adam och Elins historia

Duon hade nämligen dejtat under en period men den påbörjade relationen avslutades då Adam kom med ursäkten att han inte var redo för ett förhållande. Detta sårade Elin rejält som under tiden hade hunnit fått upp starka känslor för profilen.

Josephine som förstått att Elin inte var helt över Adam tog saken i egna händer och planerade i maj in en dejt för Adam och Elin. Duon syntes och dejten lät till en början gå strålande men plötsligt kom Adam med samma ursäkt som tidigare och en ledsen Elin berättade om sveket i podcasten.

Annons

Elin la snabbe märke till att samma händelseförlopp spelades upp igen – Adam slutade svara på meddelanden och försvann sakta bort även denna gång.

Plötsliga återföreningen

Under midsommarhelgen visade det sig att Elin och Adam dock inte kunde hålla sig borta från varandra längre. De syntes nämligen fira högtiden ihop och på Instagram-uppdateringar fick följarna ta del av att de tillbringade hela helgen tillsammans.

Det är inte bara på Instagram story som Adam och Elin publicerat om varandra. De båda har dessutom laddat upp varsin bild tillsammans med den andre. I kommentarsfälten regnar det in komplimanger, många tycker nämligen att Adam och Elin ser väldigt bra ut tillsammans.

”Han behandlat dig som skit”

Men det visar sig inte bara vara glada miner över Adam och Elins kväll tillsammans. Några av Elins följare visar sig nämligen vara besvikna över återföreningen efter Adams tidigare beslut i relationen.

”Elin nu fattar jag noll! Du sa väl i din o Josephines podd att du o Adam var done?”, skriver en följare.

”Åh du förtjänar bättre fina”, skriver en annan.

Men orka hunda efter honom när han behandlat dig som skit”, skriver en tredje.

Flera av följarna oroas också för att Elin ska bli sårad ännu en gång men Elin har nu valt att förklara för följarna att det denna gång inte är något mer än vänskap mellan dem.

Vi är vänner, inget mera”, skriver Elin som svar på en kommentar.

FOTO: Instagram/Dplay

Annons