LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Elin Skog om relationen med Pierre efter Celebrity Ex on the beach

23 jun, 2020 
Pierre Louis och Elin Skog
Elin "Woodie" Skog och Pierre Louis fattade snabbt tycke för varandra i Celebrity Ex on the Beach.
I en intervju med Hänt avslöjar nu Elin de verkliga känslorna för Pierre och berättar även hur relationen mellan dem ser ut efter inspelningarna.
– Fjärilar i magen, säger Elin till Hänt.
Annons
Intervju med Elin ”Woodie” SkogBrand logo
Intervju med Elin ”Woodie” Skog

Reality-profilen Elin “Woodie” Skog, 23, har blivit en tittarfavorit i Dplay:s Ex on the Beach. Under flertal säsonger har hon varit en återvände deltagare. Elin trivs bra med att festa loss och dejta i tv-rutan, vilket gjort att hon tackat ja till att medverka under årens gång. I kändisupplagan  – Celebrity Ex on the Beach har Elin funnit intresset i flera olika killar.

Romansen i Ex on the Beach

Men det var tillslut deltagaren Pierre Louis, 26, som fick Elins hjärta att slå lite extra. Pierre hade till en början intresse för både Elin och Alexandra Nord, 28, men efter att ha lärt känna de båda bättre lades valet på Elin. I säsongen har tittarna fått se Elin och Pierre kyssas och kramas under dagarna i Brasilien.

I programmet fick tittarna se att Pierre plötsligt skadade sig och hamnade på sjukhus. Detta ledde till att Elin visade stor oro för sin nyfunna vän. I programmet förklarade Elin att hon saknade Pierre under tiden han fanns i huset och när duon sedan återförenades blev det pusskalas. Men hur ser egentligen relationen ut emellan dem idag?

Annons

Erkänner känslorna: ”Fjärilar i magen”

När Hänt når Elin erkänner hon att det inte bara var vänskapliga känslor som hon kände för Pierre i programmet.

– Det var väldigt förstorat eftersom att man är instängd och att jag är en väldig känslomänniska. Jag älskar att ha min människa, gosa, ha min trygghet. Så det var jätteförstorat men jag tyckte ju om honom, vi hade jättemysigt hop och så. Det var starka känslor för att vara Ex on the Beach. Det var inte så att jag var kär i honom men jag hade fjärilar i magen, säger Elin till Hänt.

Som tur är så är Elin relativt säker på att känslorna var besvarade.

– Jag tror att vi kände lika mycket i huset.

Elins avslöjande om relationen idag

Pierre var dessutom den deltagare som Elin helst hade velat dejta under alla säsongen gång som hon någonsin medverkat i.

– Jag har inte dejtat någon i programmet som jag verkligen har haft fjärilar i magen för tror jag. Pierre var ju den som jag liksom hade fjärilar för men det vart ingen dejt, säger Elin.

Annons

Det visar sig dock att Pierre och Elin har haft fortsatt kontakt efter inspelningarna i Braslien. Det fanns till och med tankar på att ta den där dejten utanför tv-programmet.

– Vi planerade det och det var liksom att jag skulle åka dit (till Oslo) men sen fick jag förhinder. Jag blev sjuk typ samma dag så då kunde inte jag åka och sen rann det bara ut i sanden. Så ingen dejt men vi har setts nu när vi spelat in Exen berättar allt och vi pratar ibland, säger Elin.

”Jag skulle inte tackat nej”

Även om dejten ännu inte blivit av så sticker Elin inte under stolen med att hon fortsatt hoppas på att den kommer att ske. Intresset för Pierre har nämligen inte svalnat helt.

– Han bor i Oslo och jag bor i Karlskoga så det är lite svårt att spontan-dejta. Han jobbar där så det är lite svårt men jag är öppen för att gå på en dejt och se. Man vet ju inte för det är så annorlunda i huset för där känner man jättemycket och sen kommer man hem så kanske man inte alls känner något, säger Elin och fortsätter:

– Jag hade kunnat göra det, men det ligger inte planerat. Men jag skulle inte tackat nej.

FOTO: Linus Hallsenius/Dplay

Annons