LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Ex on the Beach-Elin Woodie Skog avslöjar okända skönhetsingreppet

21 jul, 2020 
Ein Woogie
Elin "Woodie" Skog har blivit ett välkänt ansikte för det svenska folket efter att hon medverkat i Ex on the Beach och Celebrity Ex on the Beach.
Nu avslöjar dokusåpa-profilen för Hänt att hon gjort ett skönhetsingrepp.
Annons
Intervju med Elin ”Woodie” SkogBrand logo
Intervju med Elin ”Woodie” Skog

Elin ”Woodie” Skog, 23, är en av reality-profilerna som Dplay-tittarna har kunnat följa under våren. Elin medverkade nämligen i Celebrity Ex on the Beach och är ett välkänt ansikte sedan sina tidigare säsonger av programmet.

Under programmedverkan visade Elin intresse för flera av killarna, detta ledde till att hennes kärleksliv kom att bli ett hett ämne efter inspelningarna. Den kille som visade sig få Elins hjärta att slå lite extra var Pierre Louis. 

Relationen till Pierre efter programmet

Pierre hade till en början intresse för både Elin och deltagaren Alexandra Nord, 28, men efter att ha lärt känna de båda tjejerna bättre lades hans fulla fokus på Elin. I säsongen fick tittarna se Elin och Pierre kyssas och kramas under inspelningarna i Brasilien.

Elin har tidigare berättat för Hänt att Pierre till och med fick det att pirra lite i magen. Däremot anser hon att känslorna var förstärka under tiden som duon var instängda i huset och att relationen därför såg annorlunda ut när de sedan kom tillbaka till sina vanliga liv.

Annons

Hon berättade dock att det fanns planer för att duon skulle fortsätta att dejta efter programinspelningarna men att det tillslut rann ut i sanden på grund av distansen mellan dem. Elin bor i Karlskoga medan Pierre är bosatt i Oslo. Om frågan gällande en dejt skulle komma, hade Elin däremot inte tackat nej.

Dokusåpa-profilernas skönhetsingrepp

Flera av deltagarna som medverkat i årets säsong har öppnat upp om att de genomgått olika skönhetsingrepp. Andrijano “Adinatoor” Mijanovic har tidigare berättat för Hänt att han gjort flera förändringar med sitt utseende.

– Jag har gjort läpparna, pannan och nu åldras man ju, så det där stället vid ögonen. När man smilar får man ju sånna där gropar, jag vet inte vad det heter men där har jag också gjort fillers. Sen har jag gjort näsan, sa han då.

Julia Markham har bland annat gjort Brazilian butt lift, BBL, vilket innebär att man förstorar eller förändrar rumpans form med hjälp av sitt eget kroppsfett. Hon har även gjort en opererat sina bröst. De båda ingreppen har Julia berättat öppet om för följarna på Instagram.

Nu avslöjar även Elin Woodie att hon har genomgått ett skönhetsingrepp.

– Jag har fyllt mina läppar för ungefär två år sedan. Men jag har inte fyllt dem sedan dess. Jag fyllde dem några gånger då men sen så slutade jag för två år sedan, så det är det, säger Elin till Hänt.

FOTO: Linus Hallsenius/Dplay/Instagram

Annons