LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Elin "Woodie" Skogs om relationen med Adam Linard

21 maj, 2020 
Linnea Lundgren
Många har undrat vad som egentligen försegår mellan Celebrity Ex on the Beach-profilen Elin "Woodie" Skog och Paradise Hotel-deltagaren Adam Linard sedan Adam la upp en intim bild på dem två på Instagram.
Nu berättar Elin sanningen bakom relationen – och öppnar upp sig om sin besvikelse. – Jag föll för det, igen. Han gjorde såhär mot mig, igen, säger hon i podcasten Sweet but psycho.
Annons
Intervju med Elin ”Woodie” SkogBrand logo
Intervju med Elin ”Woodie” Skog

Elin “Woodie” Skog, 23, är just nu högaktuell i och med Celebrity Ex on the Beach som just nu visas på Dplay. Tillsammans med deltagaren och influencern Josephine Qvist, 27, har hon startat upp podcasten Sweet but psycho där de reder ut bråk och kärlek från programmet. Men de pratar även om vad som händer när kamerorna har slocknat.

Det var några veckor sedan Paradise Hotel-profilen Adam Linard, 24, la ut en mystisk bild på honom tillsammans med Elin. På bilden står det tätt intill varandra och ser väldigt kärleksfulla ut – något som har fått deras följare att undra. Även Elin har hintat om att hon och Adam har en historia, något som hon nu väljer att berätta om i podcasten.

Adam och Elin har nämligen dejtat tidigare.

– Vi hade sovit över efter några utgångar och i januari åkte jag och hälsade på hos honom i Helsingborg. Sen bodde jag hos honom i typ tre dagar och jag föll verkligen hårt för honom, säger Elin i podden.

Annons

Elin Woodies dejt med Adam Linard

Men Elins hjärta krossades snart då Adam valde att avsluta kontakten med ursäkten att han “inte ville ha något seriöst då han har mycket annat just nu”. Trots att Elin medger att hon har förståelse för Adams tankesätt menar hon att han kunde levererat nyheten på ett snyggare sätt.

– Han sa att han skulle ringa dagen efter och förklara varför. Men sen ringde han aldrig och jag tog extremt illa vid mig. Jag kände verkligen “varför dög jag inte”, jag var jätteledsen. Sen den dagen ogillade jag honom.

Trots de sårade känslorna kunde dock inte Elin riktigt släppa tanken på att det en gång kunde bli hon och Adam – något som vännen och poddkollegan Josephine la märke till. För att ge Elin en andra chans med sitt intresse valde hon att be Adam komma för en dejt med Elin.

– Det har jag ju lite ångest över nu, säger Josephine.

Dejten gick kanon och slutade med att Adam och Elin, fulla som de var, hamnade i säng hemma hos Elin.

Annons

– Han sov hos mig och vi höll varandra i handen på väg hem. Det kändes verkligen skitbra.

Besvikelsen

Dagen efter gjorde dock Adam en snabb exit. Trots att tanken var att han skulle spela in en podcast tillsammans med Elin och Josephine meddelade han att han var tvungen att åka till studion för att spela in musik. Elin gjorde inget större nummer av det utan körde honom till tågstationen och pussade honom hejdå, övertygad om att de snart skulle ses igen.

– Men jag märkte rätt fort efter att det blev samma mönster som tidigare. Att han kunde öppna mina meddelanden utan att svara och började försvinna bort. Jag tänkte bara “fan han gör såhär mot mig igen”.

Och mycket riktigt, några dagar senare får Elin höra att Adam har “för mycket just nu”.

– Alltså, då brast det. Jag kände bara varför kom han hit, gav mig förhoppningar och fick mig att känna för honom igen. Så gör man inte.

I podcasten Sweet but psycho får hon medhåll från Josephine:

– Men snälla någon, Obama har fru, det kan man inte skylla på. Det är inte okej att göra så. Man får känna hur man vill, men man ska ha respekt för varandra.

Annons