Paulina Danielssons nya barnbesked – berättar om tveksamheten

Paulina Danielsson

Paulina Danielsson har varit känd sedan hon var 14 år.
Nu berättar hon om sina tankar på barn.
– Helt ärligt, säger hon.

Paulina Danielsson är bloggerskan och reality-stjärnan som blev känd redan som tonåring. Under den tiden var hon, tillsammans med Desirée Nilsson, en av Sveriges största bloggare och skapade redan då starka reaktioner hos sina följare. Men efter några år i offentligheten gjorde hon sedan entré på lyxhotellet i Mexiko för att göra Paradise hotel, och sedan dess har hon varit tillbaka både en och annan gång. Men i en intervju med Expressen berättar hon nu om längtan efter att så småningom lämna sitt gamla liv för att börja leva ett mer ansvarsfullt liv.

– Jag fyller ändå 27 om en månad liksom. Då känner man ju att man borde börja tänka på refrängen och borde kanske börja se kvalitéer i en potentiellt framtida partner. Så nästa person jag träffar ska vara min livspartner. Det är väl det man ska tänka sig, inte bara se någon man ska vara tillbaka med i ett år för att det är kul. Det är bara slöseri med tid egentligen, säger hon.

När hon får frågan ifall "att tänka på refrängen" för henne innebär att skaffa barn svarar hon lite undvikande:

– Nej men jag är ju inte super ansvarstagande. Men typ att man kanske köper lägenhet ihop. Och jag tänker att man blir vuxen på något sätt. Men man kanske inte blir vuxen, säger hon innan hon fortsätter:

LÄS MER: Ellen Bergström om pojkvännen Niclas kyss inför alla

– Eller alltså det spelar ingen roll om det inte blir så, men jag känner iallafall att jag vill ha det lite mer seriöst när jag är runt 30 iallafall. Men folk tror ju att jag är mycket äldre än jag är, men det måste ju vara för att jag varit med så länge.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Paulina Danielssons nya barnbesked

Men det är när hon sedan får en fråga på Instagram som ämnet kommer på tal igen. Det är en följare som jämför henne med bloggerskan och den tidigare bästa vännen Desirée, som själv blev mamma för några år sedan, och undrar när det är dags för Paulina att skaffa barn och i, följarens ögon, växa upp. Med en uppenbart irriterad ton svarar Paulina då:

– Nu blir jag typ irriterad. Alla verkar tro att livet handlar om att betala skatt, skaffa barn och köpa ett hus. Livet är så mycket mer än så.

Hon fortsätter sedan med att berätta att hon är tveksam när det kommer till om hon vill ha barn eller inte.

– Jag är helt ärligt inte säker på om jag vill ha barn ens.

LÄS OCKSÅ: Paulina ”Paow” Danielssons relation till Desirée ”Dessie” Nilsson idag

LÄS OCKSÅ: 5 saker om Paulina ”Paow” Danielssons nya pojkvän Gabriel Kallander