TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Paulina ”Paow” Danielssons relation till Desirée ”Dessie” Nilsson idag

04 nov, 2020 
Desirée Dessie Nilsson och Paulina Paow Danielsson
Foto: TT/Youtube
Paulina ”Paow” Danielsson och Desirée ”Dessie” Nilsson var bästa vänner i tonåren.
Men hur ser de tidigare bloggerskornas relation ut idag – efter offentliga bråken? Hänt svarar!
Annons
Jasmine Gustafssons relation till Paulina DanielssonBrand logo
Jasmine Gustafssons relation till Paulina Danielsson

Innan influencers blev ett faktum var det bloggarna som delade med sig av sina liv, inspirerade och hade stora följarskaror. Två av Sveriges största bloggerskor på den tiden var Paulina "Paow" Danielsson och Desirée "Dessie" Nilsson.

Dessies egna ord om vänskapen med Paow

Inte nog med att Paow och Dessie båda hade samma yrke så var de även bästa vänner och syntes ständigt ihop i flera års tid.

”Vi var bästavänner från 2007-2011/2012 ish. Grejen var att vi var typ mer än bästavänner, alltså inget sexuellt så haha men vi var verkligen SÅ tighta vi satt bokstavligen ihop. Vi var som ett par. Vi kunde till och med bli svartis och försöka kontrollera den andra när den umgicks med någon annan. Vi var verkligen så inne i varandra. Vi gjorde ALLT ihop, sov ihop varje dag, hittade på roliga saker varje dag”, har Desirée tidigare beskrivit vänskapen i ett blogginlägg.

Men plötsligt fick den nära vänskapen ett slut. Bråken tog över och det blev en hel del konflikter som skrevs om både på skvallerbloggarna men även skedde ute på exempelvis nattklubbar.

Annons

Mycket har skett sedan dess, år 2014 blev Desirée mamma till en son och idag studerar hon till fastighetsmäklare. Paulina har medverkat i flertal dokusåpor och arbetar idag med sina sociala medier.

Relationen mellan Dessie och Paow efter storbråken

Men hur ser egentligen relationen ut mellan Dessie och Paow idag? Ingen av dem ser ut att följa varandra på sociala medier. Men för bara ett år sedan skrev Desirée ett känslosamt inlägg på sin blogg där hon erkände att hon faktiskt saknade den tidigare vännen och undrade hur det skulle vara om de umgicks idag.

”Grejen är att jag saknar det faktiskt. Jag trodde aldrig jag skulle göra det för jag och P har haft såna sjuka bråk som ni säkert vet om att jag tappade allt för vår vänskap osv. Jag blev så sårad att jag stängde ner alla positiva känslor och minnen”, skrev Desirée på sin blogg 2019 och fortsatte:

”Men idag är jag äldre, det har gått sin tid och jag känner mig inte sårad längre och kan därför se tillbaka på våra glada minnen och känna att det var faktiskt roligt. Vi hittade på så mycket busiga saker ihop. Allt som jag gjorde under min tonår var ju liksom med Paulina.”

Det verkar alltså som att de tidigare bästisarna helt enkelt inte har någon relation alls idag, inte ens via sociala medier. Men kanske är i alla fall stridsyxan nedlagd?

Hänt har utan framgång sökt Paulina Danielsson och Desirée Nilsson.

Annons