Marcelo Peñas tvivel efter graviditetsbeskedet

Marcelo Peñas

Marcelo Peña och hans flickvän Emilia Wahlund väntar barn.
I en intervju med Hänt berättar reality-stärnan nu om sitt tvivel som kom efter graviditetsbeskedet.
– Detta blir kaos, säger han.

Det var i slutet av september som realitystjärnan Marcelo Peña och hans flickvän Emilia Wahlund gick ut med den stora nyheten att de väntar barn. Till ett foto av ett par små Uggs vid sidan av en ultraljudsbild skrev Emilia till sina följare:

”Om allt går som det ska så kommer mini till världen 2021. Om ni inte har något positivt att säga så behöver ni inte säga något alls, tack!”

Beskedet kom som en chock för många och inte minst paret själv. I en intervju med Aftonbladet har Marcelo nämligen berättat att bebisen inte var planerad. Men trots att det inte blev som de först hade tänkt sig säger han att han ser fram emot vad det nya livet har att erbjuda, och att han tror att Emilia kommer bli en jättebra mamma.

Men trots att de idag känner sig redo inför den lilla krabaten har det inte alltid varit en självklarhet. Nu berättar Marcelo om hans stora tvivel.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Emilias chock efter graviditetsbeskedet

Emilia har tidigare berättat att hon fick sig en rejäl chock när hon fick reda på att hon var gravid. Hon har till och med erkänt att hon fick en sån panik av det plötsliga beskedet att hon bara grät och grät. I en intervju med Hänt berättar hon:

– Jag bara grinade och grinade, jag ringde farmor och farfar, pappa, mamma, jag ringde hela släkten.

Isabel Adrian bryter tystnaden om äktenskapet – efter ryktena

Hon berättar också att det tog rätt så lång tid innan de kom fram till att de skulle behålla det, men att det idag känns som det mest självklara beslutet. Men trots att beslutet känns rätt har graviditeten inte varit helt enkelt.

– Jag har mått skit. Mitt humör behöver vi inte ens prata om. Jag har tyckt att Marcelo var ful, äcklig och luktar illa. Men nu är han världens finaste igen, säger hon.

Marcelos stora tvivel

Precis som Emilia blev Marcelo också chockad över beskedet och han kände länge att det inte skulle gå. En stor del av hans oro grundade sig i rädslan att glida ifrån sina vänner, men efter att ha pratat med de lugnade han ner sig. Han berättar:

– Det känns typ overkligt, man har typ inte fattat det själv förrän man står där med barnet i handen. Annars känns det jävligt bra, jag känner mig redo. I början var det såhär oh nej vafan… detta blir kaos, jag kan inte ha barn nu, säger han innan han fortsätter:

– Sen snackade jag med mina polare hit och dit, och man är ju alltid rädd att man kommer glida ifrån sina vänner. Men vi snackade lite och efter det så kände jag bara såhär att nu kör vi.

LÄS OCKSÅ: Marcelo Peña talar ut om otroheten mot flickvännen Emilia Wahlund

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrosso avslöjar okända graviditeten – berättar om svåra beslutet

FOTO: TT