Marcelo Peña ska bli pappa – väntar barn med Emilia Wahlund

Marcelo Peña

Marcelo Peña och Emilia Wahlund ska bli föräldrar.
Nu avslöjar de den stora lyckan i ett inlägg på Instagram.
”Om allt går som det ska så kommer mini till världen 2021”, skriver Emilia på Instagram.

Dokusåpaprofilen Marcelo Peña, 30, och flickvännen Emilia Wahlund, 22, har varit ett par i över ett år. Nu avslöjar Emilia att de väntar tillökning. Det är i ett inlägg på Instagram som Emilia skriver om den stora lyckan till en bild på ett par små skor och en ultraljudsbild.

”Om allt går som det ska så kommer mini till världen 2021. Om ni inte har något positivt att säga så behöver ni inte säga något alls, tack!”.

När Hänt når Emilia berättar hon om den stora glädjen över att paret ska bli föräldrar.

”Jag är fortfarande lika chockad! Men känslan går inte att beskriva med ord, det här är det bästa som någonsin hänt mig och jag är så glad”, skriver Emilia i ett meddelande till Hänt.

Möts ofta av kritiska följare

Marcelo och Emilias relation har varit allt annat än enkel. Emilia får nämligen ofta kommentarer från följare som tycker till om parets relation. Vilket är något som hon förklarat gör henne väldigt trött. 

Hon har flertal gånger berättat att följarna inte har koll på hur hennes och Marcelos relation ser ut, bara för att de följer paret på sociala medier. Allt syns nämligen inte på sociala medier.

– Vad gäller folks åsikter om oss så tror jag att det handlar mycket om att de ser Marcelo som den person han har varit i de dokusåpor han har varit med i. Medan jag ser honom på ett helt annat sätt eftersom vi lever ihop, har Emilia Wahlund tidigare sagt till Hänt.

Hon förklarade då även att han hade förändrats ordentligt bara under det senaste året, något som tv-tittarna inte vet. I samma intervju avslöjade Emilia att paret hade planer på att flytta då de ansåg att de behövde större. Men vid detta tillfälle fanns inga planer på att försöka skaffa barn.

– Vi har inga planer på det. Men händer det så händer det! sa då Emilia.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Regnar in gratulationshälsningar

Men så blev fallet, Emilia och kärleken väntar nu barn ihop och under 2021 väntas paret för första gången bli föräldrar. I kommentarsfältet strömmar det nu in hälsningar från fans, vänner och familj. Det har bland annat dykt upp en hel del kända namn som skickar sina gratulationer.

”GRATTIS”, skriver Emma Hellström i följd av en hel rad röda hjärtan.

”KÄÄÄÄÄRLEK”, skriver Hanna Boedelson.

LÄS OCKSÅ: Allt du vill veta om Marcelo Peñas flickvän Emilia Wahlund

LÄS OCKSÅ: Marcelo Peña avslöjar sanningen om relationen med Emilia Wahlund

FOTO: Anders Wiklund/TT, Instagram