Marcelo Peña talar ut om otroheten mot flickvännen Emilia Wahlund

Marcelo Peña och Emilia

Marcelo Peña har varit otrogen mot flickvännen Emilia Wahlund.
Nu väljer han att berätta om sveket.
– Jag var en idiot, säger Marcelo till Aftonbladet.

Paradise hotel-profilen Marcelo Peña, 30, och flickvännen Emilia Wahlund, 20, har varit tillsammans i över ett år. I slutet på september avslöjade paret att de väntar barn.

”Om allt går som det ska så kommer mini till världen 2021. Om ni inte har något positivt att säga så behöver ni inte säga något alls, tack!”, skrev Emilia när hon offentliggjorde den stora nyheten.

Marcelo och Emilias relation har varit allt annat än enkel. Emilia får nämligen ofta kommentarer från följare som tycker till om deras relation, vilket hon har förklarat gör henne väldigt trött.

Emilia har flertal gånger berättat att följarna inte har koll på hur hennes och Marcelos relation ser ut i verkligheten, bara för att de följer paret på sociala medier eller har sett Marcelo i tv-rutan.

Emilias ord om Marcelos otrohet efter storbråket

Nyligen delade Marcelo med sig av ett beslut han fattat, han ska nämligen lägga sina Paradise hotel-vinstpengar i en fond till det kommande barnet. Detta kom att väcka en hel del konflikter på Instagram då fler andra Paradise hotel-deltagare uttryckte sina åsikter om detta, då de menar att han lovat bort en del av summan till dem.

Erica Lindberg visade sig bland annat bli upprörd och allt eftersom bråket urartade hotade hon med att gå ut med någon som Marcelo inte skulle vilja kom fram.

Erica Lindberg och Marcelo Peña

Erica Lindberg och Marcelo Peña vann tillsammans Paradise hotel 2019.

TT

Detta fick Marcelos flickvän Emilia att sätta ner foten och gå ut med vad som skett före Erica hann avslöja det – Marcelo har nämligen varit otrogen.

”Att en viss person försöker hota med att hela Sverige ska få veta att M varit otrogen mot mig gör att all jag förlorar all respekt för den personen. Ja han har varit otrogen mot mig, inte nu utan för flera månader sedan, vi var knappt ett par då men fortfarande inte okej.”

Emilia förklarade även att hon och Marcelo bestämt sig för att gå vidare från detta.

Marcelo talar ut om sveket mot Emilia

Nu väljer Marcelo att uttala sig om den tidigare otroheten. I en intervju med Aftonbladet berättar han att det hela skedde strax efter inspelningarna av Paradise hotel. Han träffade då Emilia och känslor uppstod snabbt, men Marcelo visste inte om det var äkta.

– Jag var strulig. Och om jag ser tillbaka på det nu så kan jag säga att jag var en idiot. Det jag gjorde var inte okej. Att göra så mot en annan människa är taskigt oavsett när i en relation det händer, säger han till tidningen.

Precis som Emilia tidigare skrivit så menar även Marcelo att detta är något som paret valt att lämna i det förflutna och nu istället blickar framåt.

– Jag och Emilia har valt att gå vidare vilket har lett till att det bara blivit bättre mellan oss, och nu väntar vi ju även barn ihop.

Att andra lägger sig i deras relation är något de båda är vana vid.

– Vad ska man säga. Jag har fått hat sedan 2012, och någonstans finns det ett filter som gör att man slutar ta åt sig av allt som skrivs, säger han.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

LÄS OCKSÅ: Jesper Bengtssons ilska efter Marcelo Peñas stora svek