Emilia bryter tystnaden om Marcelos otrohet

Emilia bryter tystnaden om Marcelos otrohet

Att vara offentlig verkar inte alltid lätt.
Nu bråkar Erica Lindberg och Marcelo Peña öppet på Instagram – och i samma veva avslöjas en otrohet inför alla.
Detta kommenterar nu Marcelos flickvän Emilia Wahlund.
”Jag vet om det”, skriver hon.
Shirley Clamps nya kärlekslycka
Slå på ljud

Tv-profilen Marcelo Peña, 30, och Emilia Wahlund, 22, har varit ett par i över ett år.

Paret väntar nu sitt första barn tillsammans, vilket de lagt ut flera inlägg och Instagram-storys om. När Emilia avslöjade nyheten för första gången la hon ut ett foto av ett par små skor vid sidan av en ultraljudsbild:

”Om allt går som det ska så kommer mini till världen 2021. Om ni inte har något positivt att säga så behöver ni inte säga något alls, tack!” skrev hon.

Till Hänt berättade hon mer om om lyckan:

”Alltså, jag är fortfarande lika chockad! Men känslan går inte att beskriva med ord”, skrev Emilia i ett meddelande till Hänt.

Hon fortsatte:

”Det här är det bästa som någonsin hänt mig och jag är så glad”.

Men att ha en offentlig pojkvän är kanske inte alltid lätt. För nu är det flera som lägger sig i ett beslut paret gjort för barnet. Marcelo har nämligen bestämt sig för att lägga alla sin Paradise Hotel-vinstpengarna i en fond till det kommande barnet.

Detta har tydligen fått flera PH-deltagare att reagera, då de menar på att han lovat bort en del av summan till dem. Detta pratar Marcelo om på sin Instagram-story och han säger att han hellre ger sina pengar till sitt barn, än personer som han känt i några veckor.

Till Hänt berättar han mer:

”Erica gick väl ut och grät över att hon ej fått något så här två år senare och Jesper är väl fortfarande sömnlös. Som sagt jag har inte rört mina pengar, eller jo jag har köpt en ny tv till mamma och pappa sen så fick vi reda på att vi ska ha barn så då har jag sparat och lagt undan varje krona till ungen”, skriver han.

Prioriterar sin familj

Han skriver vidare att det inte är något konstigt att han behåller sina vinstpengar för sig själv.

”Familjen går alltid först för mig och mitt barn kommer vara min nummer ett sen kan alla böla över att de inte fick några pengar men jag kan ju inte sitta och dela ut dom till alla detta va ett spel, vem av alla skulle få dessa?” det , skriver han och tillägger:

”Alltså fanns många som gjorde mycket för mig där inne men den som egentligen gjorde mest för mig var ju Josie”.

Hotar att berätta om en otrohet

I samma veva ska Erica Lindberg, som menar att Marcelo ska ha lovat en del av pengarna till henne, sagt till Marcelo att han inte borde bråka med henne då hon vet att han varit otrogen.

Detta skriver nu Marcelos flickvän Emilia om på sin Instagram-story:

”Att en viss person försöker hota med att hela Sverige ska få veta att M varit otrogen mot mig gör att all jag förlorar all respekt för den personen. Ja han har varit otrogen mot mig, inte nu utan för flera månader sedan, vi var knappt ett par då men fortfarande inte okej.”

Gått vidare idag

Emilia skriver vidare att hon och Marcelo släppt det som hänt.

”Jag vet om det och har valt att gå vidare ifrån det. Ingen har med det att göra förutom jag och Marcelo. Alla människor kan göra misstag, vi har tillsammans valt att gå vidare från det för längesen och det är därför jag kan prata om det idag”.

Hänt har sökt Erica Lindberg.

FOTO: TT/Instagram

LÄS OCKSÅ: Robert Pattinson oigenkännlig på nya bilderna

FRÅN FÖRSTASIDAN