Emilia Wahlunds panik efter gravidbeskedet med Marcelo Peña

Emilia Wahlund och Marcelo Peña väntar barn.
Nu berättar Emilia hur hon reagerade när hon plussade på graviditetstestet.
– Jag fick panik, säger hon till Hänt.

Det var i mitten av 2019 som det började ryktas om att Marcelo Peña träffat någon. Till en början hade de ingen riktig stämpel på sig men efter ett tag stod det klart – Emilia Wahlund från Gävle verkar vara den rätta för tv-profilen.

Efter det har allt gått fort. Paret bor tillsammans i Vasastan i Stockholm och i slutet av september avslöjade de att de väntar barn tillsammans.

Till ett foto av ett par små Ugg-stövlar vid sidan av en ultraljudsbild skrev Emilia Wahlund om sin och Marcelos gravidlycka på Instagram:

”Om allt går som det ska så kommer mini till världen 2021. Om ni inte har något positivt att säga så behöver ni inte säga något alls, tack!” skrev hon.

Grattis-hälsningarna vällde då in och efter detta har mycket av parets inlägg och Instagram-storys handlat om just graviditeten. När Hänt nu pratat med Emilia och Marcelo var det såklart även det självklara ämnet.

Emilia om hur det känns att bli mamma?

– Det känns jättekul, jag är jätteglad. Men samtidigt är man väldigt rädd att någonting ska hända. Man tänker väldigt mycket så det är ju inte bara roligt, det är klart att det ska bli jättekul och det är det bästa som har hänt mig och oss men man blir ju rädd.

Marcelo Peña.

Jessica Gow/TT

Mått väldigt dåligt

Hur har du mått hittills?

– Jag har mått skit. Mitt humör behöver vi inte ens prata om. Jag har tyckt att Marcelo var ful, äcklig och luktar illa. Men nu är han världens finaste igen.

Att paret väntar sitt första barn var inget de räknat med, de kom snarare som en chock.

– Jag fick panik, jag fick verkligen panik. Jag bara grinade och grinade, jag ringde farmor och farfar, pappa, mamma, jag ringde hela släkten. Marcelo fattade inget och frågade ifall vi skulle gå och träna, han blev jättechockad, säger Emilia.

LÄS OCKSÅ: Barnet från Two and a half men har vuxit upp – så ser han ut idag

LÄS OCKSÅ: Emilia bryter tystnaden om Marcelos otrohet

FOTO: TT/INSTAGRAM

Senaste nytt