Paulina Danielsson och Ellen Bergströms relation idag – efter bråket

Paulina Danielsson och Ellen Bergströms relation idag – efter bråket

Paulina Danielsson och Ellen Bergström var bästa vänner och sambos i flera år.
Men plötsligt slutade de umgås.
Nu berättar Danielsson om deras relation idag.
Allt om Paulina Danielsson
Slå på ljud

Ellen Bergström och Paulina Danielsson är idag två tjejer med helt separata karriärer och liv, men en gång i tiden satt de faktiskt ihop. I en intervju med Veckorevyn berättade Ellen om hur henne och bloggerskans vänskap plötsligt uppstod.

– Det var faktiskt så att hon sov med mitt ex, och vi hade nyss gjort slut och jag var jätteledsen. Sedan addade hon mig på facebook, och då tyckte jag det var lite väl konstigt, så jag ifrågasatte hennes vänförfrågan. Då sa Paulina att hon tyckte att jag verkade söt och trevlig, och ville lära känna mig. Så det slutade med att vi bestämde oss för att ses och reda ut saker och ting. Och vi trivdes i varandras sällskap, så på den vägen är det! Vi hade faktiskt ”ettårsdag” tillsammans nyligen, sa hon då.

För de som läste Paulinas blogg under den här perioden vet att de till och med bodde med varandra under en period, och i vardagliga inlägg på bloggen kunde man läsa om hur vännerna hittade på allt ifrån x till x. olika saker och skojade med varandra. De gjorde även flera videos tillsammans, och det var tydligt att de minst sagt trivdes i varandras sällskap. I ett inlägg från 2012 skriver Paulina såhär om komikern:

 Hänger med min fina vän Ellen. Hon är verklien grym.. Och hon har aldrig svikit mig eller berättat vidare mina hemligheter. Hon ringde mig igår eftermiddag och sa ” jag ska hjälpa dig att få ioridning på allting, jsg vill inte att du ska vara glad. Jag åker till dig nu”.. Så hon åkte till mig från Vingåker för att hjälpa mig. Mår jämt så bra när jag är med henne. Hon är som en storasyster för mig.”

Slutade umgås

Men helt plötsligt slutade Ellen synas på bloggen och allt fler började fråga vad som hade hänt mellan bästa vännerna. I Tom Ljungqvist och Petter Egnefors intervjukoncept Över bordet med Tom och Petter öppnade bloggerskan sedan upp om anledningen bakom den plötsliga splittringen. Det var när de pratade om hennes vänskap med Ellen och Daniel Paris som hon berättade:

 – Jag, Daniel och Ellen har varit kompisar jättelänge, men jag är för kontroversiell för att de ska umgås med mig.

Hon fortsätter:

– Jag är faktiskt ganska ledsen över det.

På en frågestund fick sedan Paulina frågan om vilka som egentligen är hennes närmsta vänner, varpå hon svarade:

”Jag kan tycka att jag blivit väldigt sårad av väldigt många. Många av mina såkallade ”vänner” har endast umgåtts med mig för att jag haft ett namn och följare samt en lägenhet i stan. Sen när dem byggt upp sitt genom mig & mina kontakter så skiter dem i mig. Har känt så VÄLDIGT många gånger vilket är tråkigt såklart. Men jag har lärt mig. Och det är därför jag inte föredrar att umgås med vissa profiler. Alla bara utnyttjar varandra, det finns inte många äkta vänskaper i ”media” världen.”

Men om det handlade om Ellen eller inte är osagt.

Relationen idag

 Det har idag gått flera år sedan Ellen och Paulina umgicks som mest, och idag har inte de tidigare vännerna synts tillsammans på väldigt länge. Däremot följer varandra både på Instagram, och verkar till synes vara väldigt neutralt inställda mot varandra. Till Hänt berättar Paulina om relationen.

”Jag har känt Ellen sedan 2010. Vi är inte lika nära vänner idag, men vi är inte heller osams”, skriver hon.

LÄS OCKSÅ: Sara Bolay och Nina Glimsells relation idag – efter storbråket

LÄS OCKSÅ: Johan Gunterberg och Bianca Ingrossos relation idag

FOTO: Charlotte Brunzell/Fredrik Sandberg/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN