LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Paulina Danielsson och Ellen Bergströms relation idag – efter bråket

20 sep, 2020 
AvLovisa Ström
Paulina Danielsson och Ellen Bergström var bästa vänner och sambos i flera år.
Men plötsligt slutade de umgås.
Nu berättar Danielsson om deras relation idag.
Annons
Allt om Paulina DanielssonBrand logo
Allt om Paulina Danielsson

Ellen Bergström och Paulina Danielsson är idag två tjejer med helt separata karriärer och liv, men en gång i tiden satt de faktiskt ihop. I en intervju med Veckorevyn berättade Ellen om hur henne och bloggerskans vänskap plötsligt uppstod.

– Det var faktiskt så att hon sov med mitt ex, och vi hade nyss gjort slut och jag var jätteledsen. Sedan addade hon mig på facebook, och då tyckte jag det var lite väl konstigt, så jag ifrågasatte hennes vänförfrågan. Då sa Paulina att hon tyckte att jag verkade söt och trevlig, och ville lära känna mig. Så det slutade med att vi bestämde oss för att ses och reda ut saker och ting. Och vi trivdes i varandras sällskap, så på den vägen är det! Vi hade faktiskt ”ettårsdag” tillsammans nyligen, sa hon då.

För de som läste Paulinas blogg under den här perioden vet att de till och med bodde med varandra under en period, och i vardagliga inlägg på bloggen kunde man läsa om hur vännerna hittade på allt ifrån x till x. olika saker och skojade med varandra. De gjorde även flera videos tillsammans, och det var tydligt att de minst sagt trivdes i varandras sällskap. I ett inlägg från 2012 skriver Paulina såhär om komikern:

Annons