TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Ellen Bergström om pojkvännen Niclas Lijs kyssar i Bachelor

07 nov, 2020 
AvLovisa Ström
Ellen Bergström & Niclas LIj
Innan Ellen Bergström och Niclas Lij blev ett par var han med i dejtingprogrammet Bachelor.
I Framgångspodden berättar Ellen nu om hur det var att se på programmet i efterhand.
– Jobbigt, säger hon.
Annons
Ellen Bergströms ord om dramatiska förlossningenBrand logo
Ellen Bergströms ord om dramatiska förlossningen

Ellen Bergström och tv-profilen Niclas Lij har varit ett par i tre år och har idag dottern Elsy tillsammans. Men innan de träffades var Niclas med i dejtingprogrammet Bachelor där han i många avsnitt skulle dejta flera tjejer i jakten på kärlek. I Framgångspodden berättar Ellen nu om känslorna kring hennes pojkväns deltagande i dejtingprogrammet.

Ellen Bergström om Niclas deltagande i Bachelor

Det är när Alexander Pärleros läser upp en fråga från en lyssnare som Ellen berättar hur det var när Niclas var med i dejtingprogrammet. Lyssnaren undrar ifall Ellen tittade på Bachelor, och efter att hon avslöjat att så var fallet fortsätter hon med att berätta om de jobbiga känslorna som kom när hon såg avsnitten.

– Jag kollade på Bachelor ja. Vi träffades i november och det här programmet slutade ju i slutet av december. Men sen när vi började ses så började det bli lite jobbigt att titta. För ju färre tjejer det blev desto mer hångel och mysepys blev det ju, berättar hon.

Annons

Malou von Sivers stora tabbe

Efter att Ellen har berättat om känslorna kring programmet pratar Alexander om en upptäckt han gjort under sin research till podden. Det var när han såg ett klipp från när Ellen och Niclas gästade Malou efter tio för att prata om deras kärlek som han reagerade.

– Då hade de ju gjort ett klipp på alla gånger Niclas hånglade med alla. Och när du inte märkte det i början så säger ju Malou "men kolla här på skärmen", säger Alexander upprört innan han fortsätter:

– Och så ser man när han hånglar med typ tre till?! Och jag undrade bara hur de bakom produktionen tänkte. Bara "okej vi tar klipp. Ellen kommer vara här. Hon har en historia bakom med snubbar som varit otrogna och sådär. Vi ska försöka framkalla lite känslor, bara göra det så vidrigt som möjligt i studion med hennes nya kille. Så vi tar fram alla brudar han hånglat med.” Jag blev typ chockad när jag såg det, att de gjorde det valet i sändningen med dig där.

Men trots Alexanders känslor kände sig Ellen inte särskilt upprörd över TV4:s beslut.

– Det var lite speciellt val, det kan jag hålla med om. När man ska sitta och prata om kärleken. Men jag som person är så otroligt icke svartsjuk så det är helt sjukt, säger hon.

FOTO: TV4, TT

Annons