LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Nicole Falciani pikar Eric Saade – långt efter uppbrottet

01 mar, 2021 
Eric Saade, Nicole Falciani
Nicole Falciani och Eric Saade skulle gifta sig förra våren.
Men efter en bruten förlovning gick de istället skilda vägar.
Nu kommer Nicole med en pik till den mello-aktuella ex-pojkvännen.
”Någon som inte höjde mig till skyarna”, skriver hon.
Annons
Fem saker du inte visste om Nicole FalcianiBrand logo
Fem saker du inte visste om Nicole Falciani

Eric Saade och Nicole Falciani skulle ha gift sig i maj i fjol men istället gick paret skilda vägar efter fem år tillsammans.

Uppbrottet blev rejält omdiskuterat och både parter talade ut i både intervjuer och på sina sociala medier.

– Alla har sina strider. Det har pågått ett tag. Men jag menar, en relation har alltid strider och det handlar om att vända och vrida på varje sten och försöka in i det sista. Går det inte, så går det inte. Då får man gå skilda vägar och det var så det blev. Mår man inte bra så gör man inte det. Det har jag lärt mig sedan tidigare med psykisk ohälsa, att man får ta egna beslut då som gör att man mår bra. Det blev så den här gången också, jag var tvungen att ta det här beslutet. Kanske inte ens för att jag ville, men jag var tvungen, sa Eric till Aftonbladet om uppbrottet.

Tuffa tiden efter uppbrottet

Beskedet om att Eric och Nicole valt att gå skilda vägar kom som en chock för många – inte minst för Nicole själv, som precis hade haft sin möhippa. Men vad många kanske inte visste var att Eric hade ställt några okända krav på Nicole.

Annons

Idag har dock ex-paret gått vidare på olika håll och till och med skaffat sig nya partners. Nicole är tillsammans med Adem Berisha medan Eric är tillsammans med influencern Hanna Schönberg. Eric och Hanna såg ut att vara på semester tillsammans i somras, och under hösten började de visa upp sin kärlek mer och mer på deras sociala medier.

Nu har det snart gått ett år sedan uppbrottet mellan Eric och Nicole och nu har Nicole valt att ge några pikar till sin före detta fästman. Det är i en frågestund på Instagram som hon nu tar upp ämnet efter följarnas nyfikna frågor.

Nicole Falcianis hårda pikar till Eric Saade

På frågan om hon vill förlova sig igen så är Nicole nu tydlig med att det ska vara med rätt person.

”Ja absolut, men den här gången med rätt person.”, skriver hon.

Och i samma frågestund får Nicole även frågan om hur hon tror att 2020 skulle blivit om allt gick som planerat.

Annons

”Gud va sjukt att tänka "tänk om". Men hade 2020 blivit som jag hade tänkt mig så hade jag inte träffat min kille som är underbar – istället hade jag varit ihop med någon som inte höjde mig till skyarna varje dag.”, svarar Nicole och fortsätter:

”Jag hade inte blivit den jag är idag. Jag har vuxit oerhört mycket som person under 2020. Så på något vis är jag ändå tacksam för allt som hände.”

FOTO: Henrik Montgomery/TT, BARDELL ANDREAS/Aftonbladet

Annons