Hanna Schönbergs kamp – efter kärlekslyckan med Eric Saade

Det var under sommaren som följarna började misstänka att Hanna Schönberg och Eric Saade var ett par, och sedan dess har kärleken flödad.
Men på senaste tiden har det varit tufft för influencern.
Nu delar hon med sig av den tuffa kampen.
”Gråtit i timmar”, skriver hon.
Slå på ljud

Det var under sommaren som Eric Saade och Hanna Schönbergs följare började misstänka att de två kanske var mer än bara vänner, och även fast det dröjde ett tag innan de valde att kommentera det har de nu äntligen bekräftat att så är fallet.

Det nyblivna paret träffades genom gemensamma vänner, och under hösten började de sakta men säkert att dela allt mer bilder på varandra. Kärlekslyckan verkar med andra ord vara ett faktum, men nu berättar Hanna på sin Instagram att hon går igenom en tuff period just nu.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

LÄS MER: Eric Saades barnbesked – efter kärlekslyckan med Hanna

”Jag har gråtit i timmar”

Hanna har ett Instagram-konto med över 400 000 följare. Där uppdaterar hon dagligen med bilder på kläder, fina miljöer och detaljer. Men då och då kommunicerar hon även med sina följare genom att hålla i frågestunder eller ge de tips på olika saker. Men hon har även pratat en hel del om psykisk ohälsa och vikten av att inte bara dela med sig av de fina stunderna i livet - och nu väljer hon därför att berätta om hennes tuffa period.

”Jag har ett tungt hjärta idag. Jag har gråtit i timmar den här morgonen och har inte kunnat sova om nätterna i nästan en vecka, och om jag ska vara ärlig så har det inte varit en svår tid med min mentala hälsa den senaste tiden”, skriver hon på sin story.

Beror på stress

I samma story berättar hon att hennes mående grundar sig i att det är för mycket stress och press just nu, och att det är svårt att hantera.

”Jag delar med mig av det här för att jag vill vara äkta och ärlig med er och för att jag känner att det är minst lika viktigt att också dela med sig av när man inte är sitt bästa jag. Vi har alla dåliga dagar där man känner att saker inte kommer att bli bättre och där man inte vill lämna sängen, och det är okej att ha sånna dagar. Det är viktigt att låta sig själv känna det hjärtat känner. Det är viktigt att tillåta sig själv vara sårbar”, skriver hon innan hon fortsätter:

”Jag tror att de senaste månaderna har varit utmanande för alla. Och jag vill att ni ska veta att ni inte är ensamma och att vi kommer att ta oss igenom det här.”

LÄS OCKSÅ: Nicole Falciani om exet Eric Saades nya flickvän Hanna Schönberg

LÄS OCKSÅ: Hugo Gustafsson om relationen till Alice Stenlöf idag – plötsliga vändningen

SENASTE NYTT!