LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Så träffade Eric Saade flickvännen Hanna Schönberg

10 dec, 2020 
Eric Saade och Hanna Schönberg
Foto: TT/Instagram
Kärleken sprudlar mellan Eric Saade och Hanna Schönberg.
Nu avslöjar modellen hur hon och artisten till en början träffades.
Annons
Eric Saades låt ”Nån som du” – om uppbrottet från Nicole FalcianiBrand logo
Eric Saades låt ”Nån som du” – om uppbrottet från Nicole Falciani

Eric Saade, 30, skulle i våras gift med infleuncern Nicole Falciani, 23. Trots att planerandet var i full gång blev det aldrig dags för den stora dagen, istället valde Eric att bryta förlovningen. Nyheten kom som en chock för det svenska folket som länge hade kunnat följa det tidigare parets planerande.

Nicole Falciani om varför Eric Saade gjorde slut

Även för Nicole blev det minst sagt en chock, då hon inte hade kunnat ana vad som komma skulle. Eric har tidigare berättat att anledningen till uppbrottet var att det inte kändes rätt, sedan att timing blev som den blev var han inte helt nöjd med.

Nicole har däremot gått ut med att det låg annat bakom. Nyligen publicerade hon en Instagram story där hon menade att motiveringen till uppbrottet som hon hade fått var att Eric inte gillade hennes personlighet.

”Han sa att han inte gillade min personlighet. Vilket han kom fram till precis när vi skulle gifta oss, efter att han valt att fria och efter att vi varit ihop i fem år”, skrev då Nicole.

Annons

Så träffade Eric Saade nya flickvännen Hanna Schönberg

Idag har inte Eric och Nicole någon kontakt men som tur är har de båda istället funnit kärleken på annat håll. Det var under sommaren som det började spekuleras kring att Eric hade fattat tycke för influencern och modellen Hanna Schönberg, 22. Efter att Hanna och Eric syntes semestra på samma ställen dök följarnas frågor upp, men det dröjde ett bra tag innan de bekräftade relationen.

Under hösten har de allt mer visat upp sin kärlek på sociala medier. Det har nämligen dykt upp pussbilder, kommentarer under varandras bilder och även fler svar på frågor gällande relationen.

I en ny frågestund har följarna nu skickat in vad de undrar. En fråga som då dykt upp är hur Hanna och Eric egentligen träffades, något som Hanna nu väljer att svara på.

”Vi träffades genom gemensamma vänner”, skriver Hanna i ett svar.

Annons