Därför vill inte Nicole Falciani ta bort tatueringen med Eric Saade

Nicole och Eric Saade

Eric Saade bröt förlovningen med Nicole Falciani efter att ha varit ett par i fem års tid.
Deras kärlek var så stark att de valde att göra en partatuering tillsammans. Nu efter uppbrottet berättar Nicole hur hon tänker göra med tatueringen.

Nicole Falciani, 23, och Eric Saade, 30, var i full gång med planeringen av bröllopet i Toscana när Eric plötsligt droppade bomben att han ville avsluta förhållandet. Då hade Nicole redan haft sin möhippa och allt var egentligen helt klart för bröllopet att gå av stapeln.

Beskedet om uppbrottet kom i mitten av maj i år, via Nicole, i ett inlägg på hennes Instagram. Tiden efter det var oerhört tung för henne och hon pratade öppet om sin hjärtesorg på hennes sociala medier.

Sedan dess har mycket hänt för ex-paret. Båda två har kunnat gå vidare och hitta kärleken på nytt. Sedan i somras har Nicole kunnat visa upp kärlekslyckan med Adem Berisha, 29, och det har spekulerats flitigt om en romans mellan Eric Saade och influencern Hanna Schönberg, 22.

Eric Saades romans med Hanna Schönberg

Under sommaren har Eric och Hanna nämligen setts ihop både en och två gånger. Och trots att ingen av dem bekräftat relationen så kan man ändå förstå att det är mer än vänskap mellan dem. De kommenterar och gillar varandras bilder och nyligen la Hanna upp en kärleksfull bild på de två.

Eric har också sagt att den här sommaren var en av de bästa i hans liv.

”Jag har haft ett galet år hittills. Mitt liv var upp och ner under ett tag… men för att vara ärlig så har jag haft den bästa sommaren på många år”, skrev han då på sin Instagram story.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Under tiden som Eric och Nicole var ett par ägde en lägenhet tillsammans i Stockholms innerstad. Där bodde de tillsammans med deras hund Frank.

LÄS MER: Nicole Falcianis ilska över exets beteende

Kärlekssagan mellan Eric och Nicole

Kärleken mellan Eric och Nicole verkade odödlig ett tag och efter tre år in i förhållandet valde de att föreviga den genom att göra en partatuering. Det var under en semester i Los Angeles som de tog beslutet att göra de matchande tatueringarna.

”Tidigare i år tog jag och Eric ett spontant beslut att göra matchade tatueringar när vi var i LA. Väldigt cheesy , men jag kunde inte bry mig mindre. Jag älskar honom oändligt”, skrev Nicole då på Instagram.

Partatueringarna ristades in på deras underarmar och de föreställer siluetterna av Musse och Mimmi Pigg.

Men nu, ett halvår efter uppbrottet, är det många som ställer sig frågan om vad som hänt med Nicoles tatuering och hur hon egentligen ser på att ha kvar den.

”Alltså helt ärligt bryr jag mig inte så mycket. Tror inte jag kommer lasra bort den men kanske tatuerar över den i framtiden”, skriver Nicole.

FOTO:

LÄS OCKSÅ: Eric Saades hårda ord till Nicole Falciani – ärliga anledningen till uppbrottet

LÄS OCKSÅ: Nicole Falcianis relationskamp med Adem efter sveket

SENASTE NYTT!