Nicole Falcianis ilska över exets beteende i hemmet

Nicole Falciani

Foto: Youtube/TT

Nicole Falciani talar nu ut om ex-pojkvännens drag som fick henne att få nog.
I en ny video berättar hon om det störiga beteendet.
– Det var det enda sättet att få honom att fatta, säger Nicole.

Bara veckor innan Nicole Falciani, 23, och Eric Saade, 30, skulle gifta sig bröt Eric plötsligt förlovningen och avslutade relationen. Dumpningen kom som en chock för både Nicole och det svenska folket eftersom bröllopsdagen bara låg runt hörnet.

Nicole Falcianis kommentar om uppbrottet med Eric Saade

Sedan dess har mycket skett. Nicole har idag funnit kärleken på annat håll, nämligen i pojkvännen Adem Berisha, 29. På sociala medier visar hon glatt upp sin kärlekslycka och att prata om det tidigare uppbrottet verkar Nicole kunna göra med glimten i ögat.

I en ny video på Youtube har det nämligen blivit dags för Nicole att ta sig an följarnas relationsproblem tillsammans med de nygifta reality-makarna Kristian Täljeblad Pankova och Anna Pankova Täljeblad. När Kristian ber Nicole om hennes bästa tips för en lyckad relation driver hon med sin egen situation.

– Har jag liksom rätt att svara på det? Jag tänker att man kanske inte ska ta relationstips från någon som blev dumpad två veckor innan hon skulle gifta sig, säger Nicole och skrattar.

Stora problemet i tidigare relationen

Men följarna får trots detta en hel del tips från influencern som bland annat berättar om något som gjort henne ordentligt upprörd i en tidigare relation. Det är när en följare undrar hur man får sambon att ställa in disken i diskmaskinen direkt, som Nicole talar ut om det problem hon och ett ex hade.

LÄS MER: Rebecca Stellas ord om Nicole Falcianis programledarroll i Paradise hotel

– Så här, mitt ex, inga namn nämnda var jättedålig på att slänga soporna, de kunde stå i hallen. Och det var såhär "aa men det är jobbigt" och jag bara "men du går ju förbi soppnedkastet på vägen ut från lägenheten", säger Nicole och fortsätter:

– Det var ju vidrigt men då lät jag soporna stå tills han var såhär "euw men nu luktar det". Jag bara ja nu kanske det är dags att slänga dem. Och sen så gjorde jag så två, tre gånger så sen fattade han grejen att okej, dem kommer stå här tills jag tar bort dem. Det börjar lukta, det blir kladdigt på golvet.

Kristian blir snabbt chockad över Nicoles taktik.

– Tolererade du det?, säger Kristian.

– Nej, men det var ju det enda sättet att få honom att fatta och efter det så fattade han ju, svarar Nicole.

LÄS OCKSÅ: Linn Ahlborgs oro inför första mötet med storebrodern Williams son

LÄS OCKSÅ: Alice Stenlöf om Philip Wongs reaktion på förhållandet med Jireel