Linn Ahlborgs oro inför första mötet med storebrodern Williams son

Linn Ahlborg

Foto: Youtube

Linn Ahlborg har blivit faster efter att hennes storebror William fått barn.
Nu berättar Youtubern om oron inför mötet med bebisen.
– Det kommer jag inte klara av, säger Linn på Youtube.

Youtubern Linn Ahlborg, 21, har delat med sig av uppdateringar från sitt liv sedan många år tillbaka. På sociala medier har hon dagligen flera hundratusen människor som följer hennes liv. Därför blev det snabbt en snackis när Linn berättade att hon börjat dejta en kille. Till en början valde Linn att dölja killen på kanalerna men efter följarnas alla frågor och spekulationer beslutade sig Linn för att visa upp relationen allt mer.

Sedan ett tag tillbaka har den hemliga killen även fått ett namn, det är nämligen Carl Linder som fått youtubern på fall.

Linn Ahlborgs stora familjelycka

I en ny video på kanalen har det nu blivit dags för paret att bege sig hem till Linns föräldrar, något som hon ser glatt fram emot.

– Jag och Carl ska ta bilen till Gävle idag till mina föräldrar och det ska bli så jäkla mysigt för jag har inte träffat dem på evigheter. Så jag ser verkligen fram emot att bara ta det lugnt och hänga med dem i helgen. Jag älskar ju verkligen att hänga med mina föräldrar, dem är ju typ som mina bästa vänner också, säger Linn.

Oron inför mötet med brorsonen

LÄS MER: Allt du vill veta om Linn Ahlborgs nya kille Carl Linder

Inte nog med att träffa mamma och pappa så ska Linn och Carl även träffa Linns brorson för första gången. Storebror William Ahlborg har nämligen blivit pappa.

Linn har inför besöket köpt en stor påse full med bebiskläder. I samband med att hon visar upp plaggen framför kameran erkänner hon oron hon känner inför mötet.

– De här kläderna ska jag ge till baby Aston imorgon när jag får träffa honom för första gången. Jag är så pirrig, ni kanske märker att jag älskar sönder den här ungen innan jag ens har träffat honom. Tänk om han hatar mig, jag har redan tänkt skräckscenarion att han ska börja asböla när jag har honom i min famn och då kommer jag också börja böla. Nej, det kommer jag inte klara av. Han måste gilla mig, säger Linn.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Som tur var ser det första mötet ut att gå strålande. Vad Linn däremot har svårt att ta in är att hennes bror nu är pappa.

– Det är så jäkla sjukt också att se William ta sig an papparollen som att han inte hade gjort något annat i hela sitt liv. Det ser och känns väldigt naturligt. Men ändå overkligt såklart att se som lillasyster, säger hon.

LÄS OCKSÅ: Alice Stenlöf om Philip Wongs reaktion på förhållandet med Jireel

LÄS OCKSÅ: Quiz: Är du smartare än en Paradise hotel-deltagare?