TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Allt du vill veta om Linn Ahlborgs nya kille Carl Linder

26 okt, 2020 
Linn Ahlborg och pojkvännen Carl Linder
Det har länge tisslats och tasslats om att Youtubern Linn Ahlborg hittat kärleken.
Nu har hon äntligen avslöjat att Carl Linder är den lycklige.
Annons
Fem snabba med Anna Pankova TäljebladBrand logo
Fem snabba med Anna Pankova Täljeblad

Linn Ahlborg, 21, är en av Sveriges mest inflytelserika Youtubers. Hon går såklart även under yrket influencer och har över 650 000 följare på Instagram.

På Youtube delar Linn med sig av livet som småstadstjej i storstaden Stockholm och kanalen har nästan en halv miljon prenumeranter. Inte illa!

Linns fans och följare har länge spekulerat kring om Youtubern träffat kärleken. Det har även gissats hej vilt om vem den lycklige är. Det har tagit lång tid för Linn att avslöja vem hon håller kär. Men efter många om och men så avslöjade hon det i en Youtube-video:

– Anledningen till att jag försvann från Youtube ett tag var eftersom vi umgåtts jättemycket i sommar och jag kunde inte visa för mycket för folk skulle bli helt rabiata, vilket ni blev, har Linn tidigare sagt om nya killen i en video på Youtube. Hon fortsatte:

– Men sen kom det väl till typ en gräns att det gick ut över mitt jobb, ska jag liksom inte kunna uppdatera Youtube och vlogga för att jag träffar en kille.

Vem är då denna nya kille? Jo, Carl Linder! Men vem är Carl Linder? Hänt svarar.

Linn Ahlborg och Carl Linder
Carl Linder och Linn Ahlborg påväg till Marbella. FOTO: Youtube

Hur gammal är Carl Linder och var bor han?

Carl Linder föddes den 11 september år 1997 och är idag 23 år gammal. I mellannamn heter han Vilhelm. Så, var bor Carl? Enligt folkbokföringen är han skriven i södra Stockholm och verkar bo tillsammans med en kompis.

Annons

Vad heter Linn Ahlborgs nya kille på Instagram?

På sociala medier är Carl aktiv, i alla fall när det gäller Instagram. Där heter han carllinder och har över 6 000 följare. Han har delat med sig av en hel del inlägg genom åren, dock ännu inget på Linn. Men, vem vet! Kanske kommer det snart?

Vad jobbar Carl Linder med?

Carl Linder verkar ha lite att göra med influencer-världen ändå. Nämligen arbetar han på företaget Memmo. Vad gör de? Jo, videohälsningar från kändisar som du som privatperson kan köpa inför speciella tillfällen!

FOTO: Instagram, Karin Törnblom/TT

Annons