Linn Ahlborg svar efter romansryktena med nya killen

Linn Ahlborg

Youtubern Linn Ahlborg har sedan en tid tillbaka levt som singel.
I en ny video på kanalen avslöjar hon nu att det skett en förändring – hon har nämligen träffat någon.
I ett meddelande till Hänt delar nu Linn med sig av några nya ord om kärlekslivet.

Linn Ahlborg, 21, har sedan flera år tillbaka drivit en populär Youtube-kanal. Idag har hon nästintill en halv miljon prenumeranter. Inte nog med detta hade hon nyligen en succélansering av sitt egna klädmärke LXA the Label.

Linn delar flitigt med sig av uppdateringar gällande sitt liv och tittarna får följa med på det mesta. Ibland är det myshelger med familjen och ibland är det riktiga festkvällar som dokumenteras på kanalen. Efter att tagit en paus från vloggandet gjorde Linn plötsligt comeback med en helt ny video.

Avslöjandet om nya relationen

I början av Linns Youtube-karriär hade hon ett förhållande men under de senaste åren har hon istället levt som singel. Faktum är att just hennes kärleksliv inte varit något hon allt för ofta kommenterat i sina uppdateringar. Men i den nya videon avslöjar Linn plötsligt en stor hemlighet.

Redan i början av videon säger Linn nämligen att det har hunnit ske mycket sedan sist.

– Det har hänt så sjukt mycket sedan vi hördes här på Youtube. Jag har bland annat blivit ett år äldre, jag är nu hela 21 år gammal, stora tjejen. Jag har också haft den sjukaste lanseringen någonsin av mitt varumärke LXA. Jag kanske har träffat någon…. det sparar vi på, säger Linn i videon.

Det forsätter med två fullspäckade dagar där Linn är på alla möjliga sorters tillställningar. Men när det är dags för tittarna att ta del av Linns lördagmorgon kommer killen återigen på tal. Eller rättare sagt, så hörs han plötsligt i videon. När Linn ligger nyvaken i sängen hörs nämligen den hemliga killen prata i bakgrunden.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Linns egna ord om nya relationen

Efter att ha tagit sig upp från sängen ger sig Linn och killen ut på en lunch tillsammans. Återigen hörs han prata i videon men något ansikte syns inte till. Däremot dyker en tatuerad arm upp. Duon spenderar sedan kvällen åt att äta tacos och kolla film tillsammans.

När Hänt når Linn berättar hon att duon enbart är i ett dejtingstadie för tillfället.

”Vi hänger bara lite, inget mer än så”, skriver Linn i ett meddelande till Hänt.

Det spekuleras nu flitigt i Linns kommentarsfält gällande vem den hemlige mannen är. Vad följarna stark reagerat på är hur Linn kan lämna den spännande frågan obesvarad.

”Allt jag kan tänka på efter denna video är, VEM ÄR KILLEN”, skriver en tittare.

”Ursäkta tror du att du bara kan hinta sådär om killen utan att visa honom?! Panik faktor 100”, skriver en annan.

LÄS OCKSÅ: Benjamin Ingrossos verkliga relation till Linn Ahlborg

FOTO: Youtube