TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Alice Stenlöf om Philip Wongs reaktion på förhållandet med Jireel

23 nov, 2020 
Philip Wong, Alice Stenlöf och Jireel
Philip Wong och Alice Stenlöf var tillsammans i sex år innan Alice fann kärleken i Jireel.
Nu berättar influencern om ex-pojkvännens reaktion på hennes nya relation.
Annons
Fem saker du inte visste om Alice StenlöfBrand logo
Fem saker du inte visste om Alice Stenlöf

Alice Stenlöf och tidigare pojkvännen Philip Wong gjorde slut i våras. Detta efter att ha spenderat hela sex år tillsammans. Philip syntes ofta på Alice sociala medier och de visar även flitigt upp sin kärlekslycka. Därav kom beskedet om uppbrottet som en chock för många.

I en video på Youtube förklarade Alice att det var hon som valt att avsluta relationen då hon behövde testa sina vingar och leva ensam. Efter att i princip vuxit upp med Philip var det dags för henne att testa på livet utan honom vid sidan av sig.

Alice och Philips relation efter uppbrottet

Idag har Alice istället funnit kärleken i rapparen Jireel Lavia Pereira, 20. Paret träffades under sommaren och visar nu glatt upp sin relation för offentligheten. Alice har flertal gånger uttryckt sin stora glädje över att vara nykär.

Till en början hade Alice och Philip en god relation till varandra. Strax efter uppbrottet var det dags för det forna paret att flytta isär. När Philips flyttlass skulle gå, filmade Alice dagen och delade med sig av den till följarna. I videon syntes Alice och Philip sitta kramandes i soffan för att tillslut säga hejdå. Det såg helt enkelt ut att vara odramatiskt och inga konflikter mellan dem.

Annons

Två månader efter uppbrottet hade situationen förändrats. Alice förklarade då i en video på Youtube att hon och ex-pojkvännen hade kommit till en punkt där de inte längre kunde ha samma kontakt som tidigare.

Alice om Philips Wongs reaktion på nya förhållandet

När Alice gästar podcasten Måndagsvibe kommer plötsligt Philips namn på tal. En lyssnare har nämligen skickat in frågan gällande ifall Philip är arg över att Alice gick vidare så pass fort som hon gjorde, vilket får Alice att berätta.

– Nej, absolut inte. Folk vill typ inte tro att saker ibland bara är enklare än de är. Så när vi var ihop var det också väldigt mycket såhär att vi hade en väldigt fin relation men det var väldigt många som sa "men egentligen, säg hur det är egentligen". Men så var det så här att det är verkligen så som jag säger att det är. Sen tog det slut och det har bara varit så mycket respekt från bådas håll, säger Alice och fortsätter:

Annons

– Nu har jag en ny pojkvän men vi har ändå kvar en respekt trots att det har varit jobbigt. Jag har kommunicerat det jag tycker att han förtjänar att veta, innan någon annan får veta det. Och vi har liksom ändå den typen av dialog där "jag vill att du mår bra och du vill att jag mår bra". Vi har för mycket respekt för att fucka up det vi haft genom att förstöra det nu i efterhand och smutsa ner allting. För det var många år vi hade som ändå byggde den otroliga relationen som vi fick.

Alice känner sig även glad över hur relationen med Philip avslutades.

– Folk är ändå eller jag är också imponerad över hur vi har skött det om jag ska vara helt ärlig. För det är få gånger som det är så odramatiskt. Även om det såklart är superdramatiskt så har vi behållt en väldigt fin relation.

Alice ilska efter följarnas drag mot Philip

Däremot är Alice inte lika stolt över andras agerande. Följare på Instagram har nämligen gjort att för att förstöra relationen Alice och Philip lyckats behålla.

Annons

– Utgå inte från att jag gör det bakom ryggen på någon. Utgå inte från att jag och mitt ex inte känner varandra längre. Tro inte att du vet mer än vad han vet. Idén av att splittra oss var jättekittlande för de som följer mig. Folk har taggat Philips Instagram i bilder på mig och Jireel, säger Alice.

Lovisa Wallin som är ena personen i duon som driver podden undrar då hur Philip tagit detta.

– Han är för vettig för att lacka på mig eller vad en annan nu skulle göra. Han är mer "vem fan gör så", säger Alice.

Framåt fokuserar nu Alice på sin relation med Jireel och att kärleken tog henne med Pstorm står inga tvivel om.

– Folk som inte har erfarenhet av kärlek vet inte hur okontrollerat det är. Man kan verkligen inte styra det, säger Alice.

Annons