Alice Stenlöfs relation till ex-pojkvännen Philip Wong

Alice Stenlöf och Philip Wong

Alice Stenlöf och Philip Wong var tillsammans i sex år innan de i maj gjorde slut.
Men hur ser egentligen relationen mellan dem ut idag – månader efter det plötsliga uppbrottet? Se här!
Allt om Alice Stenlöf
Slå på ljud

Influencern Alice Stenlöf kommer ursprungligen från Göteborg men härom året bestämde hon sig för att flytta upp till Stockholm och satsa på sin karriär. Detta visade sig vara ett lyckat beslut då Alice karriär har gått spikrakt framåt sedan dess. Idag har hon tusentals följare på sociala medier och startar nu även upp sitt egna klädföretag.

Bröt upp efter sex år ihop

Under Alice karriär har hon alltid haft den tidigare kärleken Philip Wong vid sin sida. Alice och Philip hade tillbringat sex år ihop när Alice plötsligt kom med det chockerande beskedet att paret hade gjort slut. Innan dess syntes Philip flitigt i Alice sociala medier-uppdateringar och hon var inte rädd för att berätta utåt hur kär hon var i honom. Det delades flitigt pussbilder och Philip medverkade ofta på Youtube-kanalen. När paret firade fem år ihop la hon upp en Youtube-video som hon tillägnade honom.

– Jag är så kär i dig. Varje dag är jag så glad över att ha dig i mitt liv, sa Alice i videon.

Men i samband med att Alice medverkade i Let’s dance under våren bröt paret upp. Även detta publicerades i en video på Alice kanal.

– Jag och Philip har beslutat oss för att flytta isär och vi gör därmed slut, sa då Alice i videon.

Alice förklarade också att hon behövde tid att få vara själv och leva utan Philip vid sin sida. Det tidigare paret såg ut att ha en fin relation till varandra trots uppbrottet. När det var dags för Philips flyttlass att gå, filmade Alice dagen och delade med sig av den till följarna. I videon syntes Alice och Philip sitta kramandes i soffan för att tillslut säga hejdå.

Beslutet med ex-pojkvännen

Två månader efter uppbrottet hade situationen förändrats. Alice hade då fått frågor av följarna gällande hur hennes och Philips relation såg ut och i juli öppnade hon upp med ett ärligt svar.

– Vi har kommit till en punkt där vi inte kan ha samma typ av kontakt som vi haft innan, sa då Alice.

Idag har Alice funnit kärleken i rapparen Jireel Lavia Pereira, 20. Under onsdagen bekräftade hon relationen med en bild på sig och Jireel – detta efter att följarna spekulerat kring om duon dejtat i flera månader.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Verkliga relationen idag

Så hur ser då Alice och Philips relation ut idag? De båda följer fortfarande varandra på sociala medier och gillar även varandras bilder. Dessutom har ingen av dem valt att radera bilderna från deras tid ihop. Både i Alice och Philips flöden syns än idag pussbilder. Alice har även fortsatt att umgås med Philips syster Victoria, som även är en nära vän till henne.

Av Philips Instagram-konto att döma har han spenderat sommaren tillsammans med sina vänner i Göteborg. Det har åkts en hel del båt och han ser helt klart ut att må bra trots den stora livsomställningen.

Hänt har sökt Philip Wong utan framgång.

LÄS OCKSÅ: Alice Stenlöfs första ord om relationen med Jireel: ”Han gör mig glad”

LÄS OCKSÅ: Alice Stenlöf om tuffa tiden efter uppbrottet med Philip Wong

FOTO: Johan Jeppsson/TT/Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN