TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Så träffades Alice Stenlöf och Jireel

05 nov, 2020 
AvLovisa Ström
Alice Stenlöf & Jireel
Bara några veckor har gått sedan Alice Stenlöf bekräftade relationen med Jireel.
I podden Två Meter Dumheter berättar hon nu om hur paret träffades.
Annons
Jireel bekräftar relationen med Alice Stenlöf efter ryktenaBrand logo
Jireel bekräftar relationen med Alice Stenlöf efter ryktena

Drygt en månad har gått sedan Alice Stenlöf äntligen bekräftade att hon och sångaren Jireel är ett par. Hennes följare hade länge spekulerat kring ifall de dejtade eller inte, men trots alla ständiga frågor valde både Alice och Jireel att vara tysta om relationen.

Nu däremot syns den nya pojkvännen flitigt på både Alices Youtube-kanal och Instagram. I vännerna Rosanna Charles och Emilio Arayas podcast Två Meter Dumheter berättar hon nu om hur den mystiska romansen egentligen tog fart.

Så träffades Alice Stenlöf och Jireel

Det är när Emilio läser upp en lyssnarfråga som Alice tvingas berätta hur kärlekshistorian började.

– Vi var på en middag ihop. Han var där, jag var där. Vi var ute och det hela slutade med lite hångel, säger hon varpå Rosanna snabbt inflikar:

– Ganska mycket hångel.

Rosanna berättar om hur hon efter ett tag var tvungen att gå fram till Alice och Jireel för att avbryta då hon insåg att många stod och smygfilmade. Men då både Alice och Jireel var så inne varandra bad de henne istället att lämna de ifred.

Annons

– Men ja, det var väl det. Det var så vi träffades. Vi träffades ute med lite alkohol i kroppen och det ledde till att vi tittade på varandra och det ledde till att vi hånglade upp varandra, avrundar Alice tillslut.

Hon berättar att hon alltid tyckt att han varit snygg men att det aldrig varit mer än så, men att han däremot var bjuden på ett av hennes event hon hade för något år sedan. Rosanna var också på plats den dagen och tillsammans minns de hur de umgicks den kvällen.

– Det är så sjukt för där satt vi och ingen av oss hade någon aning. Inte en enda gissning om att jag kommer bli så kär i dig om ett år. Det är så sjukt, säger Alice.

Efter deras hångel fortsatte de att hålla kontakten och i podden berättar Alice hur hon hela sommaren kände att hon levde i en film.

– Sen så flyttade jag till Danderyd och det blev att han kom dit och vi började hänga där. Så vi hade ett fett chill sätt att lära känna varandra på, för vi hade folk runt oss och det var sommar. Vi satt och drack rosé vid poolen. Det är som på film, säger hon innan hon fortsätter:

Annons

– Vi träffades och jag visste inte vad han kände och han visste inte vad jag kände, men vi både fortsatte ses för vi båda ville ha varandra. Och det är så himla pirrigt.

Annons