TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Eric Saades beslut efter uppbrottet från Nicole Falciani

27 maj, 2020 
Eric Saades agerande efter uppbrottet från Nicole Falciani
Eric Saade och Nicole Falciani har gått skilda vägar. Bara dagar innan det planerade bröllopet bekräftade Nicole att relationen fått ett slut.
Nicole har talat ut om den stora sorgen – men Eric Saade har gjort annat.
Annons
Nicole Falcianis insikt – efter uppbrottet med Eric Saade: ”Komiskt”Brand logo
Nicole Falcianis insikt – efter uppbrottet med Eric Saade: ”Komiskt”

I helgen som var skulle Eric Saade och Nicole Falciani ha gift sig i Toscana i Italien. Men något bröllop blev det inte. Bara dagar innan det planerade bröllopet delade Nicole ett inlägg på Instagram där hon berättade att de istället valt att gå skilda vägar.

Ibland blir livet inte alltid som man tänkt sig. Jag och Eric har gått skilda vägar. Detta har tagit otroligt hårt på mig, då det inte var det jag önskade i och med det stundande bröllopet. Som nu inte längre blir av”.

I ett inlägg på sin blogg berättade Nicole Falciani mer om den stora sorgen över att relationen fått ett slut, och hur hon mår efter det plötsliga uppbrottet.

Ångesten äter upp mig inifrån. Tårarna slutar inte rinna. Trycket över bröstet blir grövre och grövre. Känns som att jag ska dö. Tror jag kommer dö. Mina ögonlock är uppsvullna efter alla tårar, jag har ont i huvudet och sömnsvårigheterna. Aptiten är som bortblåst och minnet sviker. Känns som att jag lever i ett vakuum. Vet varken in eller ut”, skriver hon i ett nytt inlägg.

Annons

Orsaken till att relationen fått ett slut har ingen av dem pratat om.

Eric Saades tystnad efter uppbrottet

Och till skillnad från Nicole har Eric Saade varit helt tyst efter, och om, uppbrottet.

Det märks att hans följare väntar på att få höra något från honom. I kommentarsfältet på det senaste inlägget han delade är det flera fans som undrar hur han mår.

Hoppas du är okej”, hälsar flera.

Hur går det för din och Nicoles relation?” undrar en annan.

Men Eric Saade har inte besvarat någon av kommentarerna.

FOTO: TT

Annons