LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Allt du vill veta om influencern Hanna Schönberg

18 sep, 2020 
Allt du vill veta om influencern Hanna Schönberg
Hanna Schönberg är en av Sveriges mest populära influencers.
Men vem är Hanna, hur gammal är hon och var bor hon?
Hänt svarar.
Annons
Allt du vill veta om Hanna SchönbergBrand logo
Allt du vill veta om Hanna Schönberg

Artisten Eric Saade, 29, och influencern Nicole Falciani, 23, var tidigare lyckligt förlovade. Men ex-paret bröt sin förlovning i maj i år, bara några veckor innan deras planerade bröllop skulle ägt rum.

En kort tid senare visade det sig att det varit Eric som tagit beslutet om att ex-paret skulle gå skilda vägar.

Hanna Schönberg och Eric Saade

Under den gångna sommaren har Eric synts till flitigt i sällskap kring flera svenska kända influencers, bland andra Hanna Schönberg. Efter en hel del spekulationer har det nu visat sig att Eric och Hanna tillbringar tid tillsammans, endast de två. Dock har ingen av dem valt att bekräfta någon slags relation, men de likear och delar bilder på varandra på Instagram.

Men vem är egentligen Hanna Schönberg? Hänt svarar.

Hur gammal är Hanna Schönberg och var bor hon?

Hanna föddes den 3 september år 1998 och är idag 22 år gammal. Enligt folkbokföringen så bor Hanna med sin familj i Ulricehamn, men det verkar inte stämma till hundra procent längre.

Annons

I en Youtube-video som delades i slutet på maj i år, så berättar Hanna att hon är en influencer från Sverige och att hon just nu bor i en lägenhet i Stockholm.

Hanna Schönberg lägenhet i Stockholm
FOTO: Youtube

Vad heter Hanna Schönberg på Instagram?

En plats där Hannah Schönberg verkligen gjort avtryck och fortsätter göra är på Instagram. Där heter hon hannaschonberg och har över 347 000 följare. Inte illa. Däremot följer hon endast strax över 800 personer tillbaka.

Inläggen hon postat är många, över 3 000 stycken för att vara mer exakt.

Vad delar Hanna med sig av på Instagram om dagarna? Det är mycket selfies och kroppsbilder, något som verkar gå hem hos följarna då de både likear och kommenterar bilderna flitigt.

Hanna Schönberg på Instagram
FOTO: Instagram

Startar varje morgon med en hudvårdsrutin

Hanna Schönberg drar igång varje morgon med en hudvårdsrutin. Hon börjar alltid med att rengöra sitt ansikte, då hon menar på att det är viktigt för att få bra hy.

Annons

Efter att hon rengjort ansiktet sätter hon på en gurk-toner för att sedan fylla på med ett serum. Därefter försäkrar Hanna huden med lite dagkräm innehållande solskyddsfaktor, för att skydda huden under dagen från solen. Efter detta är hon klar och redo för dagens nya utmaningar!

Hanna Schönberg morgonrutin
FOTO: Youtube

Samarbete med NA-KD

Som influencer har Hanna Schönberg fått möjlighet att ro i hamn ett samarbete med klädmärket NA-KD, något som många influencers antagligen drömmer om.

I och med samarbetet släpptes strax under 50 klädesplagg och går under namnet Hanna Schönberg x NA-KD.

FOTO: Youtube, Instagram

Annons