Diana och Patriks relationen idag efter sveket i Paradise hotel

Diana Moseni och Patrik Ekblom i Paradise hotel 2020

Foto: Viaplay

Patrik Ekblom valde plötsligt bort sin tidigare partner i säsongens sista parceremoni.
Nu berättar Diana Moseni om det stora sveket, detaljen som tittarna inte får se – samt hur relationen mellan dem ser ut idag.
– Jag tog det väldigt hårt, säger Diana till Hänt.
Diana Moseni om sveket från Patrik Ekblom i Paradise Hotel
Slå på ljud

Paradise hotel 2020 lider mot sitt slut och spänningen är nu olidlig gällande vilka som står som vinnare.

Patrik Ekblom och Diana Moseni blev partners redan samma dag som Patrik gjorde entré huset. Under spelets gång har vi fått se en stark tillit byggas upp och efter att Patrik plötsligt offrat Erica Lindberg i början av tisdagens avsnitt så trodde nog de flesta att det var just Patrik och Diana som skulle stå tillsammans i final.

Men så blev inte fallet – istället chockade Patrik rejält och ställde sig med Dianas bästa vän Tanja Ingebretsen Kallin under säsongens sista parceremoni.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Dianas lämnade hotellet efter sveket

Diana syns snabbt bli märkbart tagen av situationen då hon trodde att det var hugget i sten att Patrik skulle ställa sig bakom henne. I en intervju med Hänt berättar nu Diana om hur hon ser tillbaka på sveket idag.

– Jag är nog fortfarande lika chockad idag som jag var då. För det var absolut ingenting som jag hade förväntat mig. För mig var det helt sjukt, säger Diana och fortsätter:

– Jag känner mig jättesviken av Patrik.

Vad tittarna dessutom inte får se är att Diana blev så pass ledsen att hon klev ut från hotellet.

– Under finalen när Patrik väljer Tanja, det kommer inte med men jag tog det väldigt hårt så jag lämnade och var utanför i flera timmar. Jag vägrade att komma tillbaka.

Så är Diana och Patriks relation idag

Cirka ett år har nu gått sedan inspelningarna av programmet. Trots att Patrik offrade Erica har de lagt spelet bakom sig och är idag pojkvän och flickvän. Men hur ser egentligen Diana och Patriks relation ut, har även de lagt sveket i spelet bakom sig? Om relationen till en början var god är oklart men när det kommer till hur det ser ut mellan dem idag så har Diana endast ett rakt svar.

Hur ser eran relation ut idag?

– Inga kommentarer, säger hon.

Däremot har de båda tidigare uttalat sig om att de inte har kontakt. I en intervju med Expressen har Patrik förklarat att det hela handlar om huruvida Diana ansåg att han fanns där när det kommer till hur Josie Capllonch behandlade Diana i huset.

– Jag och Diana pratade om det när vi var vänner att hela den här infleuncer-världen inte är så nice för att folk ska hänga ut varandra på sociala medier och man vet inte vad. Hon var med på de noterna men sen tycker jag att hon gjorde exakt det mot oss: mig, Tanja och Fillipa. Hon hängde ut oss offentligt för att vi inte ville dela en story som handlade om hur hon blev behandlad där inne. Jag tyckte inte att hon skötte det snyggt alltså, säger Patrik till Expressen och avslöjar att Diana har blockat honom och inte vill ha kontakt.

Dianas ord om storbråket med Patrik

Även Diana kommer till tals under intervjun med tidningen och förklarar då sin sida av situationen i ett live-sänt samtal med Patrik.

– För mig som ansåg Patrik och de här som mina vänner, där tycker jag någonstans att fortsätter en människa med det här beteendet så får man någonstans också sätta ner foten och säga att det här är inte okej. Men jag hade inte någon som skrev till mig privat och frågade hur mår du, för jag vet att du har haft ångest över att det här ska sändas, säger Diana och fortsätter:

– Jag har aldrig kallat er för passiva mobbare. Jag tycker inte att ni är några mobbare, det tycker jag absolut inte och det har jag aldrig sagt. Det enda jag sa på min story var att jag tycker att det är sjukt att folk som var med mig inne i huset och vet hur dåligt jag mått och hur mycket ångest jag haft för det här inte står upp för mig nu ett år efter.

Det låter alltså som att Diana och Patrik har olika sätt att se på saken, om duon lyckas hitta tillbaka till den vänskap de en dag hade återstår att se.

Hänt har utan framgång sökt Patrik för en kommentar.

LÄS OCKSÅ: Ex on the beach-Lisa Jönsson gravid med sitt första barn

LÄS OCKSÅ: Oliver Hunt och Antonija Mandir dejtar – egna orden om kvällen ihop

FRÅN FÖRSTASIDAN