LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Ex on the beach-Lisa Jönsson gravid med sitt första barn

07 dec, 2020 
Lisa Jönsson
Foto: TT/Instagram
Dokusåpa-profilen Lisa Jönsson är gravid.
Nu berättar hon om glädjen över att bli mamma för första gången.
”Ingen kärnfamilj, men välkommen till min lilla stjärnfamilj!”, skriver Lisa på Instagram.
Annons
Intervju med Lisa JönssonBrand logo
Intervju med Lisa Jönsson

Lisa Jönsson, 26, har blivit ett välkänt ansikte inom dokusåpa-världen de senaste åren. År 2017 vann hon Paradise hotel tillsammans med deltagaren Sanel Dzubur. I våras var Lisa tillbaka i tv-rutan då hon medverkade i Celebrity Ex on the Beach.

Lisa Jönsson avslöjar gravidlyckan

Idag driver Lisa ett stort Instagram-konto där hon flitigt delar med sig av uppdateringar gällande sitt liv. Under söndagskvällen publicerade Lisa ett känslosamt inlägg med en stor nyhet – hon väntar nämligen sitt första barn och planeras bli mamma i maj.

”Så fort jag hade vant mig vid tanken att det inte kan hända, då händer det. Jag har velat ha en mini-me så länge jag kan minnas, men tänkte att det aldrig kommer att gå. Hoppade på plugget och tänkte att: ”sen när jag är utbildad ska jag flytta till en trea och bli fostermamma” eftersom jag hade vant mig vid tanken av att det inte kommer att gå biologiskt”, skriver Lisa i inlägget och fortsätter:

Annons

”Men livet blir inte alltid som man tänkt. Det blir en pluggpaus och fokus på livet som singelmamma. Pappan vill inte vara delaktig, och det respekterar jag. Och han får respektera att det är min kropp och mitt val. Ett enkelt val egentligen, eftersom det är precis detta som jag drömt om så himlahimla länge. Ingen kärnfamilj, men välkommen till min lilla stjärnfamilj! En blir två helt enkelt.Vi ses i maj, mini-me”.

Sedan nyheten offentliggjordes har det regnat in gratulationshälsningar från andra kända personer.

”WOW LISA!!!!!!! GRATTIS. Du kommer fixa detta hur bra som helst!!!!!”, skriver Antonija Mandir.

”Men jag smäller aaav!!!”, skriver Jonna Lundell.

”Men Lisa, blev väl jag tårögd av lycka för din skull”, skriver Julia Markham.

Annons