TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Därför tog det slut mellan Josie och Benjamin efter Paradise hotel

30 nov, 2020 
AvLovisa Ström
Det går hett till mellan Josie Capllonch och den nya deltagaren Benjamin Stenfeldt i veckans Paradise hotel.
För Hänt berättar Josie nu hur de försökte få det att funka även efter programmet, och varför det inte tillslut inte fungerade.
Annons
Josefin ”Josie” Capllonch om relationen till Marcello: ”Han var med alla”Brand logo
Josefin ”Josie” Capllonch om relationen till Marcello: ”Han var med alla”

Under gårdagens avsnitt av Paradise hotel gjorde Benjamin Stenfeldt, även kallad ”goa gubben”, entré i paradiset. Det är nämligen Göteborgs-vecka inne på hotellet, och Benjamin kommer in för att avgöra vem av killarna som är roligast och därmed också blir immun i veckans parceremoni. Alla killarna gör sitt yttersta för att charma ”goa gubben”, men under kvällen kommer det fram att även Josie Capllonch är lite extra angelägen att charma den nya deltagaren.

Efter att ha lagt in en och annan stöt bestämmer de sig tillslut för att dela natten tillsammans. För Hänt berättar Josie nu om relationen till Benjamin, och hur de försökte få det att funka även efter Paradise hotel.

Josie om känslorna för Benjamin

Det är på pressträffen till programmet som Josie berättar att hon blev kär under sin tid på hotellet, och att killen hon blev kär i inte är någon annan än Benjamin.

Annons

– Jag blir lite kär i en kille. Vi pratar inte nu. Men i huset är det väldigt mycket sex. Oj oj oj, säger hon.

I den tidigare säsongen Josie var med i blev det ett välkänt kärleksdrama kring henne och reality-stjärnan Marcelo Peña, men nu berättar hon att den här gången var annorlunda.

– Skillnaden den här gången är att det är besvarat. Den här gången är det jag och han på ett sätt till skillnad från Marcelo som var med alla, säger hon innan hon fortsätter:

– Vi tyckte verkligen om varandra så det var ganska trevligt.

Därför funkade det inte när de kom hem

Josie och Benjamin gav deras relation en chans även i Sverige, men efter ett tag insåg de att den stora ålderskillnaden som finns mellan de skulle komma att bli ett problem.

– Vi kom hem och vi var väldigt mycket vi. Men han var 22 eller 23 och hade inte råd att betala en tågbiljett för att komma och hälsa på mig, berättar Josie.

Hon berättar att han kom och hälsade på henne en gång men att de befann sig på så olika ställen i livet att det inte funkade. Men trots att det inte blev vad de båda till en början kanske hade hoppats på säger hon att hon bara kommer se tillbaka på deras tid inne i huset med glädje.

Annons

– Jag kommer vara glad att titta på vår tid inne i huset. Det är inte som med Marcelo, det var ångest. Men när jag kommer kolla på när jag och Benjamin är tillsammans inne i huset kommer jag känna att det vi hade då ändå var äkta. Och jag hade jättekul i huset på grund av honom, säger hon.

Josie och Benjamins relation idag

Idag är Josie och Benjamin bara vänner, och reality-stjärnan säger att hon bara kommer tycka det är kul att stöta på den tidigare flingen i framtiden.

– Vi är vänner. Han har flickvän nu. Men jag vet inte hur hon kommer känna av att se det här på tv för det är extremt mycket sex. Men att se honom kommer vara kul, lite som en vän.

I ett meddelande till Hänt berättar även Benjamin sin sida av det hela.

”Jag har inget emot henne och det ligger ingen drama i luften mellan oss”, skriver han innan han fortsätter:

”Minns att vi tyckte det var väldigt jobbigt att vi bodde så långt ifrån varandra och hade telefonkontakt dagligen. Men distansen mellan oss drog oss isär av olika anledningar och missförstånd. Sedan dess har vi knappt skrivit till varandra alls. Detta va någon gång i januari/februari.”

Annons