LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sanningen om Benjamin Ingrosso och Silvana Imams relation

09 dec, 2020 
AvLovisa Ström
Silvana Imam & Benjamin Ingrosso
Silvana Imam och Benjamin Ingrosso är båda med i årets säsong av Så mycket bättre.
Nu berättar Benjamin om hur relationen till rapartisten ser ut efter programmet.
Annons
Benjamin Ingrossos utseendeförändring genom årenBrand logo
Benjamin Ingrossos utseendeförändring genom åren

Den nya säsongen av Så mycket bättre är i full gång och under de senaste lördagarna har tittarna blivit serverade med en hel del fantastiska tolkningar från några av Sveriges största artister. Bland de många stora namn som är med i årets säsong av succéprogrammet ser vi bland annat Tommy Körberg, Plura Jonsson, Silvana Imam, Lisa Nilsson och Benjamin Ingrosso.

Trots att alla levererar enastående tolkningar av varandras låtar är det alltid några uppträdanden som tittarna minns lite extra, och en av de är Silvanas tolkning av Benjamins låt Tror du att han bryr sig. Precis innan det var dags för henne att sätta igång kom hon även med en stor överraskning.

– Jag kan faktiskt inte göra den här låten utan vår gemensamma vän Molly Hammar, sa hon till Benjamin varpå Molly kom inspringandes på scen och började sjunga.

Tillsammans gjorde de succé och efter sista tonen ställde sig Benjamin upp och skrek ut sin glädje.

Annons

– Shit! Vad händer! Jag har gåshud. Jag är i chock. Det är liksom min bästa tjej kompis som kommer in och sjunger sönder min låt!, utbrast han innan han fortsatte:

–Men vad är det för text! Det var ju sex! Jag blev jättegenerad av texten. Den var ju skitsnuskig.

Men även Benjamin har tolkat Silvana. Under det andra avsnittet gjorde han nämligen sin egen variant av låten Tänd alla ljus. Nu återförenas artisterna igen för att göra en gemensam live session av låten.

Benjamin Ingrosso om sanningen bakom relationen till Silvana

Det är på Benjamins Youtube-kanal som man nu kan se honom och Silvana uppträda med låten Tänd alla ljus. Och i kommentarsfältet är det många som jublar över att få sen den härliga duon tillsammans.

”Jävla grym låt. Ni borde göra mer låtar ihop. Skitbra!”, skriver en.

”Alltså. Det är verkligen något speciellt med att få se människor om brinner för sin passion genomföra något tillsammans med andra som delar samma passion. Det blir något annat än de shower och allt annat man vanligtvis ser. Det här är genuint och glädjefyllt på ett annat sätt”, skriver en annan.

Och det är när Benjamin skriver om videon på Instagram som han också passar på att berätta om han och rapparens relation.

”Jag och Silvana hade så jävla kul när vi jammade fram den här versionen av världens fetaste låt! Stolt över låten och stolt över att ha Silvana som min nyfunna syster!”, skriver han innan han fortsätter:

”Sivve, du är en naturkraft!”

Annons