LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Benjamin Ingrossos ord om relationen till Molly Hammar: ”Bästa”

30 okt, 2020 
Benjamin Ingrosso och Molly Hammar
Molly Hammar är en tjej som synts till en del på Benjamin Ingrossos Instagram.
Hur ser deras relation ut egentligen?
Hänt svarar.
Annons
Här är artisterna i Så mycket bättre 2020Brand logo
Här är artisterna i Så mycket bättre 2020

När artisterna som medverkar i Så mycket bättre 2020 avslöjades så visade det sig att popikonen Benjamin Ingrosso, 23, var en av dem.

Benjamin har på kort tid haft stor framgång inom musiken och framförallt efter sitt uppbrott från ex-flickvännen Linnea Widmark. Det har släppts flera låtar om olycklig kärlek och ouppklarade uppbrott, vilket har gått hem hos fansen.

Omtalade bilden på Benjamin

En person som verkar ha stöttat Benjamin genom tuffa tiden är artisten Molly Pettersson Hammar, 25. Hon har flera gånger synts till på Benjamins Instagram story, och även tvärtom – Benjamin på Mollys. Ett exempel på det var i somras när Benjamin delat en bild på Instagram som Molly sedan repostade. Hon tyckte den var het och undrade ”vilka som ville äta middag på Benjamins rygg”.

Benjamin tog reposten bra och repostade faktiskt Mollys repost på hans egna inlägg. Där skrev han ”Hahaha Molly du e sjuk”. Man kan ana en gnutta kärlek och ironi i de orden.

Men hur ser deras relation ut idag?

Benjamin Ingrosso i solglasögon

Molly Hammar och Benjamin Ingrossos ord om relationen

Benjamin Ingrosso får plötsligt en gäst i Så mycket bättre, nämligen Molly Hammar. Men hur ser deras relation ut egentligen?

Annons

– Shit alltså, jag är i chock. Det är liksom min bästa tjejkompis, säger Benjamin Ingrosso i programmet. Och inte heller sparar Molly på orden om Benjamin.

– Benjamin är en av mina närmsta vänner, säger Molly i Så mycket bättre.

Hur ser relationen ut på hemmaplan?

Något vi vet och sett är att Molly och Benjamin är ute och äter tillsammans en del. Senast de var i sällskap med varandra var inte vanlig dag, utan faktiskt Mollys födelsedag! Den firades stort och såklart fanns bästis Benjamin vid hennes sida.

Vem är Molly Pettersson Hammar?

Molly är artist och uppmärksammades som sångerska när hon medverkade i tv-programmet Idol år 2011. I tävlingen landade hon på en fjärde plats och har sedan dess hållit sig relevant inom musiksvängen. Hon har bland annat medverkat i Melodifestivalen, samt gjort rösten till Nala i svenska versionen av nya Disneyfilmen Lejonkungen.

Så mycket bättre sänds på lördagar klockan 20.00 på TV4 och TV4 Play.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Karin Törnblom/TT

Annons