4 saker om Benjamin Ingrossos ex-flickvän Linnea Widmark

4 saker om Benjamin Ingrossos ex-flickvän Linnea Widmark

Profilen Linnea Widmark känner många igen från sitt förhållande med artisten Benjamin Ingrosso.
Men vem är Linnea? Hur gammal är hon och vad heter hon på sociala medier?
Allt om Linnea Widmark
Slå på ljud

Många som har koll på sociala medier och Sveriges folkkära offentliga personer har koll på att Linnea Widmark tidigare varit ihop med artisten Benjamin Ingrosso.

Men vem är Linnea? Hur gammal är hon och vad heter hon på sociala medier? Hänt svarar.

Linnea Widmark i beige kappa

FOTO: Ola Axman/TT

Hur gammal är Linnea Widmark?

Linnea föddes den 2 maj år 1996 och är idag 24 år gammal. Profilen är bosatt i Stockholm och har tidigare haft en blogg.

Dock slutade Linnea med skrivandet förra året, men har då och då hintat om att det är något hon vill ta upp igen i framtiden.

Vad heter Linnea Widmark på Instagram?

Linnea Widmark har över 95 000 följare på Instagram. Där heter hon linneawidmark och delar med sig av fantastiska bilder från sin vardag.

Men det är inte bara vardagsbilder. Linnea har under åren passat på att dela med sig mycket av två stora passioner hon har – att fota och resa.

I flödet kan följarna ta del av fantastiska bilder från hennes resmål, där hon gillar att stå både framför och bakom kameran.

Relationen med Benjamin Ingrosso

Linnea Widmark och artisen Benjamin Ingrosso blev ett par år 2014. Paret kilade stadigt under sina år, bortsett från ett kort uppbrott våren 2017. Men det hittade tillbaka till varandra! Efter det höll de ihop till mars 2019, där det då visade sig att kärleken tagit slut på riktigt och ex-paret valt att gå skilda vägar.

När Benjamin och Linnea tillbringade en tid isär år 2017 så tävlade Benjamin Ingrosso i Melodifestivalen med bidraget Dance you off, som handlade om just Linnea.

Linneas tvillingsyster Maya Widmark

Något som kanske inte alla hade full koll på är att Linnea har en tvillingsyster som heter Maya Widmark.

Till skillnad från sin syster har Maya valt att leva ett mer privat liv. Hennes Instagam-konto heter mayawildmark och har strax över 9 000 följare. Där delar hon ofta bilder från vardagslivet och på sin tvillingsjäl Linnea!

FOTO: Karin Törnblom/TT, Peter Wixtröm/TT

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

FRÅN FÖRSTASIDAN