Idol 2023 marknadsföring banner

Lisa Nilsson och Benjamins återförening efter Så mycket bättre

07 dec, 2020 
Benjamin Ingrosso Lisa Nilsson.
Artisterna Benjamin Ingrosso och Lisa Nilsson har båda lämnat Så mycket bättre för denna gång.
Nu återförenas artisterna utanför programmet – och följarna jublar.
Annons
Här är artisterna i Så mycket bättre 2020
Här är artisterna i Så mycket bättre 2020

Den elfte säsongen av TV4:s succéprogram Så mycket bättre är i full gång har har rullat på under hösten. De senaste lördagarna har tv-tittarna blivit serverade med en hel del fantastiska tolkningar från några av Sveriges största artister. Bland de många stora namn som är med i årets säsong av succéprogrammet ser vi bland annat Tommy Körberg, Plura Jonsson, Silvana Imam, Lisa Nilsson och Benjamin Ingrosso.

Och det är just Benjamin Ingrosso som är den yngsta artisten av de som är där i år. I radioprogrammet Nrj har han berättat om sin medverkan i programmet, hur det påverkade honom att han var yngst och om stunderna då ålderskillnaden blev extra påtaglig.

– Jag är ju den yngsta tror jag någonsin, så det var ju kul. Men helt ärligt var det inte något som jag märkte, för jag har alltid varit rätt lillgammal av mig, sa han då och fortsatte:

– Men det var väl när de pratade mycket om way back när de var unga och det var en annan tid, då kändes man sig ganska ung för att man inte kunde relatera.

Annons
Recept.se Nyhetsbrev

Benjamin Ingrossos hyllning till Lisa Nilsson

Det är ingen hemlighet i TV4-programmet att Benjamin Ingrosso är ett stort fan av sångerskan Lisa Nilsson – något han visar tydligt. I Nrj får han en fråga från ett barn när han senast blev starstrucked och svarar då:

– Jag blev ju det när jag träffade Lisa Nilsson för första gången. Då blev jag ju riktigt starstruck, och så tog det fyra timmar och sen så skulle jag stå och sjunga framför henne. Så det var nog den senaste gången jag blev riktigt starstruck.

Han utvecklar sitt svar och berättar att han inte ofta blir starstruck. Men förklarar att det är när han träffar en person han verkligen beundrar som det kan hända.

Benjamin Ingrossos återförening med Lisa Nilsson

Nu har både Benjamin Ingrosso och Lisa Nilsson lämnat Så mycket bättre för att ge plats till nya artister i programmet. Men det stoppar inte artisterna från att fortsätta sjunga inför varandra – de överraskade nämligen fansen med att göra en live session ihop av Benjamin Ingrossos låt Happines, på både svenska och på engelska.

Annons

”Den senaste månaden av låt-släpp har varit en så fantastiskt fin resa. Jag kan inte tacka er nog för alla fina ord och lyssningar. Nu närmar sig jul och jag själv kunde inte riktigt köpa läget att det skulle vara över.. har därför kokat ihop ett gäng live sessions som en liten julklapp, för att bjuda på ännu mer av dessa låtar. TACK Lisa Nilsson för att du är en sån inspiration och för att du ville göra detta ihop”, skriver Benjamin Ingrosso på Instagram till en video på när de båda sjunger.

Följarna verkar uppskatta julklappen mycket och skickar glada hälsningar tillbaka.

”Mina stora stora förebilder. Det här trodde vi aldrig när vi var små och sjöng hennes låtar från våra rum”, skriver syster Bianca Ingrosso.

”Så sjukt fin och så enkelt den hittade sin väg rakt in, den bara flög in igenom alla springor i alla väggar och dörrar inombords. TACK! Wow. Älskar känslan av att bli knockad på detta sätt. Fullständigt briljant på precis alla sätt. Era röster, ett eget kapitel i livets bok”, skriver artisten Sonja Aldén.

Annons

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons