Benjamin Ingrosso berättar om kärlekskampen – efter uppbrottet

Benjamin Ingrosso Hellenius hörna

Benjamin Ingrosso har gått vidare efter uppbrottet från den tidigare flickvännen Linnea Widmark, men i Hellenius hörna berättar han nu om svårigheterna med att träffa någon ny.
– Jättesvårt, säger han.

Benjamin Ingrosso har efter sin medverkan i succéprogrammet Så mycket bättre varit på allas läppar, och efter hans senaste tolkning av Tommy Körbergs låt Judy min vän var det många som blev berörda.

Pernilla Wahlgrens ord om Bianca Ingrossos abort

Tolkningen var nämligen tillägnad hans tidigare flickvän Linnea Widmark, och när han pratade om sina känslor kring uppbrottet var det tydligt att även han blev berörd.

– Jag trodde jag skulle komma över det så jävla mycket snabbare. Men ändå sitter man här ett och ett halvt år senare och fortfarande skriver om det liksom, säger han i avsnittet.

Det var i början av förra året som Benjamin meddelade att han och den tidigare flickvännen gått skilda vägar efter över sex år tillsammans, och tiden efter uppbrottet kunde man höra många låtar från sångaren som handlade om just hjärtesorg. Men i en intervju i Hellenius hörna berättar han nu att han äntligen kan säga att han kommit över henne.

– Ja, absolut. Gud ja. Jag tror att då man kommit vidare på riktigt är när man inte tänker att man måste hitta en ny tjej. Och nu börjar jag hitta lugnet i mig själv att jag trivs med mig.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Benjamin Ingrossos nya ord om kampen i kärlekslivet

Men trots att många kanske tänker att någon som Benjamin skulle ha lätt med kärleken har han tidigare uttryckt att det ibland kan vara svårt. När han gästar Sofia Daléns Youtube-kanal för att laga sin paradrätt berättar han bland annat:

– Det kan vara svårt att träffa tjejer. Jättesvårt. Dels för att man inte vet om de vill träffa en bara för att man är ett namn eller om de faktiskt tycker man verkar skön. Men också tvärtom. Jag kan träffa tjejer som tror att jag tror att jag är någon, säger han.

Men det är inte det enda forumet det kan vara svårt att få till det i. I Hellenius hörna berättar han en annan grej som sätter käpparna i hjulen för honom. Benjamin har nämligen dejtingappen Raya, som är som Tinder för kändisar, men även där är det svårt att hitta en bra match.

– Man matchar ju bara med folk som bor på andra sidan jorden. Så det är ju inte så lätt att bara "ska vi ta en lunch? Ja, vi möts om ett halvår", säger han.

LÄS OCKSÅ: Benjamin Ingrosso och Linnea Widmarks relation idag – två år efter uppbrottet

LÄS OCKSÅ: Alice Stenlöf om Philip Wongs reaktion på förhållandet med Jireel

Senaste nytt