LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bianca Ingrosso bekräftar uppbrottet med Phillipe Cohen

28 feb, 2021 
AvJonna Wennerberg
Efter flera månaders tystnad bekräftar Bianca Ingrosso uppbrottet med Phillipe Cohen. I en känslosam video delar hon med sig av känslorna kring uppbrottet.
Annons
Kändisarna som bröt förlovningen precis innan bröllopetBrand logo
Kändisarna som bröt förlovningen precis innan bröllopet

Det var redan i höstas som det började spekuleras kring att Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har gjort slut. Deras kärlekshistoria har varit en berg-och dalbana, vilket Bianca varit öppen med både på sina sociala kanaler men också i det egna programmet Wahlgrens Värld.

Det var efter att Phillipe inte längre synts lika mycket på hennes kanaler som spekulationerna började. Frågorna till Bianca haglade in och när ex-paret slutade följa varandra på Instagram blev frågorna ännu fler.

Bianca bekräftar uppbrottet

Bianca har medvetet valt att inte svara på frågan då hon velat ha ta sig tiden att bearbeta uppbrottet på egen hand. Men nu har hon trots att hon inte vill valt att dela med sig av vad som hänt och bekräftar uppbrottet i en video på sin youtube-kanal.

– Jag vill inte berätta det här, börjar hon med att säga och fortsätter:

– Det som hänt det senaste halvåret i mitt liv har jag verkligen velat hålla privat. Jag är ju inte tillsammans med Phillipe längre, och det kommer kanske inte som en chock för vi har gjort slut ett antal gånger och det vill jag absolut inte skämta bort, för det har varit vår resa vi har gjort det vi har behövt göra för att må bra i stunden och det har varit att lämna varandra, vi har älskat varandra.

Annons

Det råder inga tvivel om att kärleken mellan dem har varit och fortfarande är stark. Och Bianca berättar ärligt om hur hon mått under uppbrottet.

– Det var ett bra tag sen, det var väldigt många månader sen vi gick ur vår relation, jag har mått till och från bra och dåligt. Jag har lärt känna nya sidor av mig själv, förklarar hon.

Känslorna för varandra finns där och Bianca kommer alltid att hålla ex-pojkvännen varmt om hjärtat.

– Jag kommer för alltid att älska Philipe, han är fortfarande familj, min bästa vän och jag tror aldrig att jag kommer släppa honom. Jag tror aldrig att vi kommer släppa varandra. Vi älskar varandra och har fortfarande väldigt mycket kärlek för varandra, och är långt ifrån över varandra, säger hon.

Hennes vädjan till följarna

Biancas förhoppning med videon är att alla frågor ska sluta komma in och att folk ska sluta lägga sig i deras relation. Hon poängterar att de kan hantera den själva och att ingen annan har med den att göra.

– Jag hoppas att ni respekterar att ni inte behöver skriva saker mer, det här är bara något mellan mig och Phillipe.

Och även om hon önskat att de inte behövt gå skilda vägar så säger hon ärligt att det var det bästa för dem nu.

– Självklart önskar jag att det inte såg ut såhär, men det är det bästa för oss just nu.

Annons