Tittarnas vädjan till TV4 – efter Sannex uppträdande i Bingolotto

Sannex, Lotta Engberg

Förra söndagen var dansbandet Sannex på plats i Bingolotto-studion.
Men nu kommer TV4-tittarna med en vädjan till produktionen.
”Det var synd”, skriver en tittare.
7 svenska kändispar som gått skilda vägar 2020
Slå på ljud

Det var i april förra året som Rickard Olsson Essé, 53, beslutade sig för att sluta som programledare för Bingolotto. Anledningen till Rickards avhopp var en utdragen sjukdom, där han tillfälligt ersattes av Lotta Engberg innan avhoppet.

Efter det stod det snabbt klart att Lotta skulle fortsätta med rollen som programledare för Bingolottto och till sin hjälp skulle hon få Stefan Odelberg. Duon har sedan dess turats om att leda det populära söndagsprogrammet.

LÄS MER: Kenny Solomons första ord om tragedin under Tess Merkels mello-bidrag

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Ersattes av Casper Janebrink

I julas fick dock TV4-tittarna se Lotta och Stefan ihop då de ledde den populära uppesittarkvällen. Men bara en vecka senare, under Bingolottos nyårssändning, saknades Stefan i rutan och istället ersattes han av Arvingarna-sångaren Casper Janebrink.

I en intervju med Hänt har Casper tidigare sagt att han gärna hoppar in igen, efter att han ersatte Ingvar Oldsberg för några år sedan.

– För några år sedan gjorde jag ett Bingolotto-program, då jag hoppade in som vikarie för Ingvar Oldsberg. Och då sa jag till produktionen att det här var kul, det här gör jag gärna om igen, sa Casper då.

Sedan det nya året drog igång har Stefan däremot varit tillbaka i rutan och lett programmet. Senast vi såg honom i Bingolotto-studion fick de, kvällen till ära, besök av dansbandet Sannex.

Sannex i Bingolotto

Sannex gjorde succé med sitt dansbandsmedley.

Foto: TV4

Tittarnas vädjan om dansband i Bingolotto

Sannex är även aktuella i Melodfiestivalen, men under lördagens deltävling landade de dessvärre på en sista plats. När de gästade Bingolotto bara några dagar tidigare kom dock inte hela deras framträdande med, men i efterhand har tittarna nu kunnat se hela numret på TV4:s sociala medier. Nu påpekar flera att det var synd att hela uppträdandet inte kom med i live-sändningen.

”Det var synd. För dom va bra”, skriver en tittare.

Tittarna verkade minst sagt uppskatta att ha ett dansband på plats. Nu kommer tittarna med en vädjan om just dansband i Bingolotto.

”Synd att de inte har dansband som husband, de kan ha olika band varje vecka”, skriver en tittare och får medhåll från flera andra.

”Tycker även jag”, skriver en annan.

”Speciellt nu i dessa tider..”, tillägger en tredje.

FOTO: Tommy Holl/TT, Jonas Ekströmer/TT

LÄS OCKSÅ: Rickard Olssons nya liv efter avhoppet från Bingolotto

LÄS OCKSÅ: TV4:s kryptiska svar om Lotta och Stefans framtid i Bingolotto

FRÅN FÖRSTASIDAN