TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Eric Saades hemliga samtal med Nicole Falciani efter uppbrottet

24 feb, 2021 
Eric Saade och Nicole Falcianis uppbrott blev minst sagt omtalat.
Nu avslöjar Eric vad han bad Nicole om – efter att de gått skilda vägar.
Annons
Elin "Woodie" Skog om relationen till Edwin RamwallBrand logo
Elin "Woodie" Skog om relationen till Edwin Ramwall

Eric Saade och Nicole Falciani skulle ha gift sig i maj i fjol men istället gick paret skilda vägar efter fem år tillsammans.

Uppbrottet blev omdiskuterat och både parter pratade ut i både intervjuer och på sina sociala medier.

– Alla har sina strider. Det har pågått ett tag. Men jag menar, en relation har alltid strider och det handlar om att vända och vrida på varje sten och försöka in i det sista. Går det inte, så går det inte. Då får man gå skilda vägar och det var så det blev. Mår man inte bra så gör man inte det. Det har jag lärt mig sedan tidigare med psykisk ohälsa, att man får ta egna beslut då som gör att man mår bra. Det blev så den här gången också, jag var tvungen att ta det här beslutet. Kanske inte ens för att jag ville, men jag var tvungen, sa Eric till Aftonbladet om uppbrottet.

Under en frågestund på Instagram skrev Nicole att dumpningen kom helt plötsligt.

”Det som hände var kort och gott att han gjorde slut från ingenstans, då han sa att han inte gillade min personlighet”, skrev hon och fortsatte:

Annons

”Vilket han kom fram precis när vi skulle ha gift oss, efter att han har valt att fria och efter att vi varit ihop i fem år.”

Erics uppmaning till Nicole

Idag tycks de båda ha gått vidare. Nicole är tillsammans med Adem Berisha medan Eric numera dejtar influencern Hanna Schönberg.

Men nu avslöjar Eric att han bett Nicole att inte prata om uppbrottet offentligt. Det är i samband med att han gästade Emil Perssons Fördomspodden, som han säger det. I podcasten får han en rad frågor och en lyder:

– Du har hört av dig till ditt ex Nicole och bett henne att sluta prata om ert break up publikt?, frågar Emil varpå Eric svarar:

– Jag har väl absolut redan från från första början sagt att jag inte gillar att prata om privata saker publikt då jag inte vet vad det ska ge så jo, det är halvt sant, sa han då.

Annons