Så fick Nicole Falciani rollen som programledare i Paradise hotel

14 dec, 2020 
AvLovisa Ström
Nicole Falciani i Paradise hotel
Tidigare i höst blev det klart att Nicole Falciani tar över programledarrollen efter Rebecca Stella i Paradise hotel.
Nu berättar influencern hur det gick till när hon fick jobbet.
Annons
Fem saker du inte visste om Nicole Falciani
Fem saker du inte visste om Nicole Falciani

Det var i slutet av september som beskedet om att tv-profilen Rebecca Stella skulle sluta som programledare för Paradise hotel kom. Ganska snart började det spekuleras kring vem som skulle bli hennes efterträdare, och bara några veckor senare stod det klart att det är influensern Nicole Falciani som tar över rodret.

Under en frågestund på Nicoles Youtube-kanal berättar hon nu hur hon fick det eftertraktade jobbet.

Så fick Nicole Falciani rollen som programledare i Paradise hotel

Efter att en följare frågar hur det kommer sig att Nicole fick det här jobbet börjar hon berätta.

– Jag svarar ju aldrig på okända nummer för att det är det värsta jag vet. Men så var det ett nummer som hade ringt mig några gånger och jag hade inte svarat utan bara klickat, säger hon.

Men den andra september fick hon ett sms från produktionsbolaget Mastiff som bad henne att ringa upp, något som knappt fick Nicole att reagera.

Annons

– Jag satt upptagen och spelade in min ljudbok då och tänkte inte mer på det. Jag vet inte ens vad jag tänkte. Mastiff gör ju väldigt mycket tv men också en del film om jag inte är helt ute och cyklar, så jag tänkte väl att det var någon filmroll jag hade sökt.

Nicoles egna ord om drömjobbet

Någon dag senare ringde hon upp numret och när personen som svarade berättade att han var med och producerade Paradise hotel trodde Nicole först att de skulle fråga om hon ville vara med som deltagare i programmet.

– Men sen fortsatte han och berättade att de letar efter ny programledare och att mitt namn var ett av namnen på listan. Så han frågade mig om jag var intresserad, och för er som följer mig vet ju att jag alltid har drömt om att vara programledare för något. Jag har känt att det är något som skulle kunna passa mig och jag älskar ju att stå framför kameran, så när han fråga mig om jag var intresserad hade jag lust att skrika, berättar hon.

Annons

Han skickade då över ett manus som Nicole skulle lära sig, och några dagar senare gick hon på casting där hon skulle framföra det hon lärt sig.

– Det var väl typ så. Castingen kändes superbra. Jag gick ut därifrån och kände att jag verkligen hade gjort mitt bästa och att jag inte hade kunnat leverera bättre. Utan jag kände mig jättenöjd med min insats, säger hon och fortsätter:

– Jag vågade typ inte hoppas på att jag skulle få det för jag visste att jag hade blivit väldigt besviken om jag inte hade fått det. Men det var ändå någonstans som jag kände innerst inne att jag kommer få det. Jag kände verkligen att ”fan jag gjorde det här så bra. Vem kan göra det bättre än mig?” Så någonstans långt där inne kändes det som en självklarhet att jag skulle få det.

Annons