TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Laila Bagges starka ord till okända tvillingbröderna Jonas och Johan

24 feb, 2021 
Laila Bagge är en person som är frispråkig och öppen om det mesta.
Men något som kanske inte många vet om är att hon har två tvillingbröder, som hon älskar väldigt mycket.
”Jag är väldigt stolt”.
Annons
Fem anledningar att älska Renée NybergBrand logo
Fem anledningar att älska Renée Nyberg

Laila Bagge har varit en offentlig person länge. Hon är även väldigt öppen och delar ofta med sig av mot och medgångar i sin vardag. Hon är även öppen kring sin relation till kärleken Korosh Kananian och om sina barns liv.

Men något som många kanske inte vet eller hör särskilt mycket om är Lailas syskon. Laila har nämligen en syster och tre bröder, varav två är tvillingar.

Nu berättar hon om tvillingbröderna på sin blogg – då de fyller år. Det är i ett långt och kärleksfullt inlägg som Laila hyllar sina bröder.

”Idag är det ingen vanlig dag, idag är det mina bröder Johan och Jonas födelsedag!

Jag har tre bröder, två av dem är tvillingar och idag för 38 år sedan föddes de.”

Dramatisk start

Laila skriver att hennes mamma ofta pratade om att hon hade en dramatisk och farlig förlossning när tvillingarna kom till världen.

”Hon höll på att förblöda då moderkakan höll på att lossna helt eller om den hade lossnat innan tvilling 2 kommit ut. Lite oklart vad som hände men det var otäckt i alla fall. Men allt gick bra tillslut.

Annons

Och tur var väl det, för de här två förgyller verkligen mitt liv.”

Laila skriver med glimten i ögat hur de i familjen bråkat om vem som gillar vem mest.

”Älskar alla mina syskon men just idag älskar jag nog de här två allra mest. Litet internt skämt mellan oss syskon sedan vi var små vem som är mest älskad av mamma eller av varandra. Vem är favoriten.

Tex vem man ringer först för att berätta en glad nyhet, ber om hjälp eller nåt annat. Eftersom vi är så trygga i vår relation till varandra så är detta bara roligt. Vi har kanske lite knasig humor.”

Hyllar sina bröder

Laila skriver att tvillingbröderna skänker henne en massa glädje och att de alltid kan skämta, oavsett situation.

”Och på tal om humor så finns det nog inga personer som är som dessa två som alltid har så nära till skratt eller till en rolig, fyndig kommentar som dessa två. Till och med i de mest jobbiga tider eller situationer. Det kan såklart vara jättejobbigt att det sällan är allvar men det har räddat så många jobbiga situationer.”

Annons

Laila menar på att de är rätt olika på insidan, trots att de är lika på utsidan.

”Det är lätt att man klumpar ihop tvillingar i ett och det har även dessa två fått erfara. Däremot så har de nog aldrig tyckt det varit jobbigt.

Jag är väldigt stolt över dessa två, mina fina bröder. Och så glad för allt dessa gjort för mig och framför allt Liam. De blev väldig tighta under hans första år. Två solstrålar i livet med fantastiskt stort hjärta. Vågar vara sig själva och köra sitt race.

FOTO: TT/INSTA

Annons