Melina Criborn om att flytta in hos Benjamin Ingrosso med dottern Cleo

Melina Criborn och Benjamin Ingrosso

Foto: Youtube/TT

Benjamin Ingrosso flyttade ut efter att Melina Criborn fött dottern Cleo.
Men nu avslöjar Melina att det finns planer på att bosätta sig under artistens tak.
Slå på ljud

När Benjamin Ingrosso, 23, lämnade mamma Pernilla Wahlgrens, 53, villa på Lidingö flyttade han ihop med vännerna Melina Criborn, 30, och Jacob “Nause” Criborn, 30. Där bodde han i nästan ett och ett halvt år. Det började med att han sov över på soffan några gånger men allt eftersom tiden gick visade sig trion trivas så pass bra med boendekonstellationen att Benjamin flyttade in.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Benamin Ingrosso och Melina Criborns ovanliga relation

Att det gifta paret levde tillsammans med artisten och till och med delade säng, kom att väcka stor uppmärksamhet. När Melina startade igång med Youtube tenderade många frågor att handla om situationen.

LÄS MER: Pernilla Wahlgrens ärliga ord om kampen med Oliver Ingrosso

– Jag brukar duscha samtidigt som Benjamin är på toa och Jacob borstar tänderna. Sen går inte jag spritt språngande naken, Benjamin gör desto mer och du gör desto mer, sa Melina i en video och tittade på Jacob samtidigt som hon förklarade att det inte på något sätt känns jobbigt.

Inför att Jacob och Melina skulle bli föräldrar var det dock snack om att Benjamin skulle flytta ut. Så blev också fallet, när dottern Cleo föddes tackade Benjamin för sig och flyttade in i sin egna lägenhet. Däremot har han fortsatt umgås tätt med paret och är idag gudfar till Cleo.

Därför flyttar Melina kanske in hos Benjamin

Men nu, sex månader efter Cleos födsel visar det sig att Melina med familj kanske kommer att flytta in under Benjamins tak. Det är i en ny video på Youtube som Melina berättar om tankarna kring beslutet.

– Vi insåg i typ förr igår att vi är bostadslösa om sex veckor. Så det är ganska spännande och jag älskar att ingen av oss är direkt stressade heller, säger Melina och fortsätter:

– Det är ju inte så att vi kommer hamna på gatan. Antingen flyttar vi hem till min mamma på Lidingö. Eller Max, min bror på Söder, han bor på en trea. Benjamin har sagt att vi jättegärna får ta hans lägenhet för han kan flytta till Lidingö till sin mamma. Så någonstans kommer vi att bo eller så hyr vi något i andra hand.

LÄS OCKSÅ: Charlotte Perrellis snuskiga pik till maken Anders Jensen

LÄS OCKSÅ: Sofia Wistam om storbråket med dottern Sindy: ”Elak”

SENASTE NYTT!