Idol 2023 marknadsföring banner

Benjamin Ingrossos svåra kamp – efter splittringen med Melina Criborn

02 sep, 2020 
Benjamin Ingrosso och Melina Criborn
Benjamin Ingrossos relation till Melina Criborn har förändrats.
Nu öppnar artisten upp om kampen efter det nya beslutet som tagits.
– Väldigt ensamt, säger Benjamin till Aftonbladet.
Annons
Allt om Melina Criborn
Allt om Melina Criborn

Benjamin Ingrosso, 22, lämnade mamma Pernilla Wahlgrens, 52, villa på Lidingö för att flytta ihop med vännerna Melina Criborn, 30, och Jacob “Nause” Criborn, 30. Där har han nu bott i cirka ett och ett halvt år. Det började med att han sov över på soffan några gånger men allt eftersom tiden gick visade sig trion trivas så pass bra med boendekonstellationen att Benjamin flyttade in.

Melina som under sin graviditet har uppdaterat med videos på Youtube-kanalen Gravid vecka för vecka förklarade redan i premiäravsnittet att hon och maken var sambon med artisten. Melina har tidigare även berättat att trion sover i samma säng och under sommaren har de alla tre varit iväg på semester tillsammans.

Den 14:e augusti kom Melina och Jacobs dotter Cleo till världen. På sina sociala medier har paret flitigt delat med sig av sitt nya liv som småbarnsföräldrar. Även Benjamin har uttryckt sin stora lycka över den lilla flickan som är hans guddotter.

Annons

Ensamheten efter nya beslutet

Innan dotten föddes spelade Melina och Jacob in en video där de svarade på följarnas frågor. En av frågorna som paret fick var ifall Benjamin skulle bo kvar när familjens nya tillskott kommit. Detta varpå både Melina och Jacob förklarade att de gärna såg att Benjamin bodde kvar även när bebisen var född. Men så visar sig nu inte vara fallet.

I en ny intervju med Aftonbladet förklarar Benjamin att hans boendesituation har förändrats. Benjamin som faktiskt har en egen lägenhet bor nämligen där från och till. Framöver ser det nu ut att bli främst där som han ska leva. Istället för att vara sambo med Melina och Jacob bor han nu därför ensam. Men det finns något som tar emot när det gäller att flytta in i lägenheten förklarar Benjamin  – han tycker ensamheten är jobbig.

– Ja, men det är ju väldigt ensamt att bo själv. Jag har aldrig varit själv på det sättet och det är en grej jag har jobbat på jättelänge. Men jag älskar att vara själv och äter exempelvis lunch ensam varje dag. Men att bo helt ensam är en annan grej, säger han till tidningen.

Annons

Nya kärleksbeskedet: ”Det är svårt”

I samma intervju avslöjar Benjamin att han idag fortsatt är singel, drömmen om att finna kärleken har han dock inte gett upp. Men exakt hur det ska gå till vet han inte.

– Det är svårt att göra det. Men jag försöker, säger Benjamin.

När Benjamin får frågan huruvida det kan vara svårt att veta om personen han träffar verkligen är intresserad av honom eller artisten Benjamin visar han sig ha en taktik.

– Absolut! Men det är nog också lätt att överanalysera det. När man träffar rätt så känns det nog på en gång. Och man känner också av om någon är ute efter någonting annat. Frågar personen tusen frågor om musiken så fattar man ju, det är personen i sig man ska lära känna. Men jag är rätt ung och har ändå lite tid på mig.

FOTO: Karin Törnblom/TT/Tommy Holl/TT

Annons